Företagsevent & Konferens

Vi skapar starka event!

Vi älskar upplevelser och vet att de människor du ansvarar för gör det också. Varesig du kallar dem målgrupp, kollegor, familj eller vänner.
Vi erbjuder tjänster inom företagsevent. Från idé, innehåll, koncept och design till middagar, dekor, ljud och ljus.

Vi strävar alltid efter att överträffa dina och dina gästers förväntningar. För att lyckas med detta lutar vi oss mot vår erfarenhet och vårt kontaktnät av expertis. Allt för att ständigt leverera bästa möjliga företagsevent – på deadline och inom budget.

Vi har genom åren specialbyggt åtskilliga företagsevent, både i våra egna lokaler och ute på mässor och festivaler. När det kommer till eventproduktion vågar vi slå på stora trumman och påstå att vi är en av de vassaste leverantörerna i Sverige inom området!

Vi tror mycket på att korsbefrukta olika marknadsaktiviteter och undersöker alltid möjligheten att koppla samman ditt företagsevent med en pågående kampanj eller skapa ett nytt upplevelsekoncept kring en produkt.

Oavsett om det ni ska skapa är en citykonferens, ett varumärkesbyggande event, en galamiddag eller incentiveresa så är vi er partner, både i det lilla och det stora, från idé till utförande.