Event i utlandet

Glada människor gör ett bättre jobb!

Event i utlandet

Det där med utlandsevent har alla lite olika relation till. För vissa bolag är det en självklarhet med en årlig konferensresa. Vissa jobbar hårt med incentiveresor för att motivera sina anställda att göra ”det där lilla extra” och vissa ser det som ett utmärkt sätt att under en tid komma bort och verkligen få ut det mesta av sin teambuilding.

Men långt ifrån alla bolag har ännu hittat det där magiska vi som det kan innebära med konferens utomlands. Att under en period ha alla deltagare samlade, och på annan ort iväg från vardagen med ett lättare sinne har sina fördelar! Här öppnas möjligheter att prata och diskutera med kollegor man kanske inte annars pratar så mycket med. Att knyta djupare kontakter inom företaget och stärka sammansvetsningen mellan kollegor och avdelningar gynnar både individen och i slutändan även företaget.

Ett utlandsevent är alltså ett både trevligt och väldigt bra sätt att långsiktigt bygga ett starkare företag. För vad är företaget utan sina anställda?

Helt enkelt – glada människor gör ett bättre jobb! Och vi vill påstå att glada anställda med god relation till företaget tar lättare till sig önskade uppgifter, förändringar och känner ofta ett större driv och lojalitet på arbetsplatsen.

För dig som inte är van att arrangera utlandskonferens, kick off utomlands eller annat arbetsrelaterat utlandsevent finns vi här för att hjälpa er.

Tips på konferens utomlands

För tips på konferens utomlands, destinationer och upplägg kan vi rekommendera vår artikelserie ”Destinationskollen” där vi tipsar om olika destinationer för olika typer av utlandsevent och konferensresor. Skulle du vara nyfiken på att höra mer om någon av dessa destinationer, eller har ni någon helt annan i åtanke, är ni välkomna att kontakta oss!

För mer läsning – kika in på någon av nedan artiklar
Destinationskollen: Marrakech – Marocko
Destinationskollen: Ålesund – Stranda – Norge
Destinationskollen: Split – Kroatien
Destinationskollen: Bled – Slovenien
Destinationskollen: Reykjavik – Island

Vill du ha hjälp med att boka kickoff utomlands eller arrangera konferens utomlands?

Maila oss eller skriv direkt med våra account managers i chatten! Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa er skräddarsy en lösning som passar just er!