Almedalsveckan med SPG Event

Almedalsveckan bjuder på ett ypperligt tillfälle att aktivera sitt varumärke. Du kan förvänta dig stor exponering och starkt engagemang under en av sommaren allra härligaste och mest intensiva veckor. På SPG Event har vi lång erfarenhet av event under Almedalsveckan och vet vilka insatser som fungerar.

Almedalsveckan 2019 börjar den 30:e juni och avslutas den 7:e juli.

Tjänster och event under Almedalsveckan

Lokal – Gutekällaren under Almedalsveckan

Under Almedalsveckan har vi möjligheten att anordna event på klassiska Gutekällaren. Här får upp till 300 personer plats för mingel (60 pers för sittande middag). Vi ser till att allt ned till minsta detalj möter era förväntningar och lovar att Gutekällaren inte kommer att göra er eller era gäster besvikna.

Lokalen är belägen vid Stora Torget i Visby innerstad och här hittar du flertalet olika rum, barer och en terrass som lämpar sig utmärkt för många typer av evenemang.

Kort info:

  • Sittande middag: 60 pers
  • Stående mingel: 300 personer
  • Kvällsmingel möjligt fram till 22:00
  • Mer information om Gutekällaren kan du hitta här.

Catering Almedalsveckan

Frukost, fika, lunch, middag, mingel, fest – vi löser alla typer av catering under Almedalsveckan. För oss innebär catering inte en ljummen potatisgratäng i engångsaluminiumform. Catering innebär en toppleverans precis som om du var på en lokal med ett ordentligt restaurangkök. Som cateringleverantör under Almedalsveckan erbjuder vi allt från det lilla till det stora – från enkel leverans av frukostsmörgås som läggs på era egna fat, till en komplett leverans av fullständig catering under hela eventet med byggnation av kök, hyrgods och servispersonal. Frukost, fika, lunch, middag, mingel – vi hjälper er gärna!

Produktion & Projektledning Almedalen

Har ni redan en tanke om vad ni vill göra på Almedalsveckan, men vet inte riktigt hur? Vi kan hjälpa er med hela produktionen och projektledningen av ert evenemang eller aktivering.

Vi har under många år hjälpt många olika bolag med tillställningar denna vecka. Det kan vara allt från att leverera ett helhetsgrepp över F&B och hospitality, till hela produktionen av er tilltänkta aktivering med allt vad det innebär, eller enkel lokalassistans och teknisk produktion. Vi hjälper er med så mycket, eller så lite, som ni vill – både i våra egna och externa lokaler.

Koncept & Utveckling

Har ni inte redan ett satt koncept som ni vet att ni vill köra på? Vi är gärna med från start och jobbar fram koncept eller vidareutvecklar tidigare tankar för att tillsammans skapa ett evenemang och en upplevelse helt enligt era önskemål och ambitionsnivåer!

Vi jobbar gärna med er PR/kommunikations- och strategibyrå eller andra involverade parter.

Under Almedalsveckan har vi genomfört flera olika event. Ett exempel är 2018 års event i Almedalen, Tomorrow´s Trädgård för The Absolut Company. Under eventet samlades forskare, debattörer och tänkare för att diskutera utmaningarna och möjligheterna för den svenska landsbygden samt investeringar i ny teknologi och nya livsmedel. Här kan ni läsa mer om eventet.