VÄLJ RÄTT LOKAL I SAMBAND MED DIN EVENTPRODUKTION I STOCKHOLM

Välj rätt lokal i samband med din eventproduktion i Stockholm | SPG Event

En viktig del av framgångsrikt eventproduktion är valet av lokal. Dels så ska utrymmena motsvara behoven ur rent praktisk aspekt, men dessutom är det tacksamt om deras utformning och inredning tillför ett direkt mervärde till eventet.

Under en föreläsning eller ett seminarium är det till exempel trevligare att vistas i lokaler med hög mysighetsfaktor och som direkt kan bidra till en bekväm och visuellt angenäm upplevelse. Om du istället ska bjuda in till företagsevent så finns det många fördelar med lokaler som uppmuntrar till pigga och alerta deltagare. Som bäddar för spännande möten och mingel och hjälper till med att lyfta kommunikationen mellan de medverkande.

Ofta är det också tacksamt att vistas i anläggningar med stor bredd och där det är möjligt att både utnyttja utrymmena för möten och mer livfulla inslag. Bland annat kan då följande former av lokaler tillföra guldkant till evenemanget:

Restaurang

Efter en dag av stillsamma möten och uppvärmande mingel behöver konferens- och eventdeltagarna ladda upp med ny energi. Tillgång till en välkänd restaurang med smakrik meny gör det lätt att starta om och att gå in i kvällens aktiviteter med förnyade krafter. För bästa upplevelse för samtliga av deltagarna är det bra om du redan innan undersöker restaurangens sittkapacitet och också möjligheten att beställa special-eller allergikost.

Dansgolv

Alla konferenser eller företagsevenemang mår bra av mer livfulla inslag då deltagarna verkligen kan slappna av och lära känna varandra på nya sätt. Om du bokar en lokal som också erbjuder dansgolv och festvåningar så höjs stämningen garanterat flera snäpp och konferensen kan snabbt utvecklas till ett minnesrikt event som det talas länge om. Om du dessutom ser till att boka egen dj så kan upplevelsen skräddarsys ytterligare. En eventbyrå kan hjälpa dig så att du säkert hittar rätt underhållning som passar företagets behov.

Konsertscen

Livemusik har en förmåga att verkligen nå fram till människor, och att uppleva sådana scenframträdanden tillsammans med kollegor och partners är ofta både givande och utvecklande. Dessutom så är det ett bra sätt att visa de anställa uppskattning för deras lojalitet och hårda arbete. Antingen kan du som företagsledare välja att boka en artist specifikt för ert event, eller så kan du passa på att bjuda med konferensdeltagarna på ett befintligt evenemang. Även festivaler som Summerburst kan fungera bra som eventaktivitet.

Hur mycket tid du än lägger på att planera event och olika aktiviteter så står ändå mycket och faller med valet av lokal. För att vara säker på att din konferens eller ditt företagsevenemang verkligen går av stapeln på rätt plats kan du kontakta SPG Event. De har tillgång till ett gediget utbud av möteslokaler med stor bredd för olika eventinslag och aktiviteter. Läs mer på www.spgevent.se.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos SPG Event.”