VÄLJ BÄSTA CATERING I STOCKHOLM

Välj bästa catering i Stockholm | SPG Event

När ett företag ska hålla viktiga konferenser eller möten kan det vara på sin plats att boka passande lokaler. Lokaler kan bokas både till informella och avslappnade kickoffer, eller för festliga och stora event. Med att boka en lokal kommer sedan en hel del andra bestyr.

Hur många ska få plats? Hur ska den dekoreras? Vilken typ av mat ska serveras? Om du har mycket innehåll att gå igenom är det nog smart att pausa för en mat- eller fikapaus för att hålla deltagarna alerta och fokuserade. För en finare tillställning kan du boka professionell catering i Stockholm som tar hand om all mat som ska serveras. För att lättare välja rätt leverantör kan du fundera igenom följande punkter:

  1. Tillgänglighet: Är leverantören tillgänglig vid de datumen du behöver dem? Detta är det mest grundläggande kravet för att boka catering i Stockholm. Se till att vara ute i god tid. De mest eftertraktade cateringfirmorna kan vara uppbokade under en lång tid framöver. Om cateringfirman du bestämt dig för inte är tillgängliga – ha en plan B.
  2. Standard: Du vill inte servera slarvigt upplagd och trist mat på ett festligt event. Gör ordentlig research på cateringföretag i Stockholm och jämför några stycken mot varandra. När du tar kontakt med ett företag kan du be att få se menyer och referenser från andra event.
  3. Trovärdighet: Välj en firma med mycket erfarenhet och professionell serveringspersonal. Läs recensioner online och fråga runt i din bekantskapskrets för att ta reda på om någon har en bra firma att rekommendera. Se även till att firman har erfarenhet från den typ av event du tänkt anordna.
  4. Budget: En av de viktigaste aspekterna är förstås priset. Har du en färdig budget åsidosatt speciellt för catering kan du lättare välja en firma som passar just dig. När du tar kontakt med en firma bör du ta reda på hur mycket det kostar, och om det finns några tilläggskostnader som kommer att läggas på. Om du berättar vilken budget du har kan de flesta företag erbjuda dig ett paketpris.

Dessa punkter kan vara till hjälp för att hitta bästa catering i Stockholm. Om du vill försäkra dig om att det blir rätt och spara in tid och ansträngning kan du även fundera över att anlita en eventplanerare för att boka catering åt dig.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos SPG Event.”