TIPS PÅ EVENEMANG I STOCKHOLM OCH GÖTEBORG FÖR FÖRETAG SOM VILL UNDERHÅLLA ANSTÄLLDA OCH KUNDER

Tips på evenemang i Stockholm och göteborg för företag som vill underhålla anställda och kunder | SPG Event

Eventsatsningar har utvecklats till en allt viktigare del inom företagssfären, framförallt sedan finanskrisen 2008. När det behövdes som mest visade sig sådana arrangemang vara en möjlighet för företag att stärka relationerna med partners, kunder och anställda. Mycket eftersom de underlättar nätverkande och dessutom skapar tillit och lojalitet i olika samarbeten. Ett bra sätt för företag att underhålla intressenterna är att låta dem uppleva Summerburst. Mer information om denna årliga och populära festival hittar du här nedanför:

Vad är Summerburst?

Summerburst är en svensk musikfestival med fokus på elektronisk musik som riktar sig till besökare över 18 år. Eventet har arrangerats sedan 2011 och bland annat bjudit på framträdanden med artister som Avicii, Tiesto, David Guetta and Deadmau5. Tvådagarsfestivalen hålls vanligen under maj och juni i Stockholm och Göteborg och lockar en internationell publik bestående av över 100 000 besökare totalt.

Höjdpunkter?

För dem som vill uppleva något unikt i Sverige är detta evenemang i Stockholm och Göteborg ett bra alternativ. Summerburst erbjuder besökare chansen att uppleva liveframträdanden av både världsartister och talangfulla akter som vill etablera sig som professionella DJ:s. Förutom detta innebär ett besök på Summerburst ett stort utbud av god mat och en otrolig upplevelse för den som uppskattar att dansa till elektronisk musik.

Lösningar för företag?

Plats, mat och aktiviteter är alla viktiga beståndsdelar att ta hänsyn till i planeringen av ett företagsevent. Alla dessa tre kriterier uppfylls i samband med att en verksamhet väljer att besöka en musikfestival. Ett företag kan göra det möjligt för kunder och anställda att uppleva god mat och och musik genom ett besök på Summerburst. Om planeringen för detta inleds redan vid denna tiden på året finns det utrymme att skräddarsy ett perfekt event lagom till 2017 års upplaga av festivalen. Till exempel är det möjligt för företag att boka VIP-paket som ytterligare förgyller upplevelsen. Du och ditt företag kan alltid kontakta SPG Event för att få hjälp med bokning av intressanta lösningar. Mer information om detta och andra förslag på en passande sommarfest i Stockholm hittar du på SPG Events webbplats.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos SPG Event.”