TA HJÄLP AV ETT EVENTFÖRETAG FÖR LYCKADE FÖRETAGSARRANGEMANG

Ta hjälp av ett eventföretag för lyckade företagsarrangemang | SPG Event

Att veta precis vad man vill ha ut av ett företagsevent kan räcka långt för att uppfylla förväntningarna. När man har en tydlig bild av eventet, vad det ska ha för syfte och vilka mål man har med det så är chanserna betydligt större att eventet blir en lyckad tillställning. Nedan följer några olika typer av företagssammankomster och hur de kan planeras och genomföras med hjälp av eventarrangörer som SPG Event.

 • Möten: En av de vanligaste sammankomsterna som hålls i företag är möten där man diskuterar verksamhet, ekonomi eller andra frågor.
  SPG Events kan hjälpa företag med utrustning för presentation med hjälp av ljud och bild, lokaler och även ordna med förfriskningar.
 • Teambuildning: Precis som namnet antyder är den här typen av sammankomst till för att bygga upp en bra grund för samarbete i arbetslaget och på så sätt öka motivation och prestation. Tanken är att uppmuntra de anställda att fortsätta ett gott arbete eller kanske locka fram nya goda sidor hos dem som har svårt att få saker gjorda.
  SPG Event kan boka en passande lokal eller plats och även olika aktiviteter. De kan även boka catering.
 • Nätverksträffar: Syftet med den här typen av event är att knyta nya kontakter som kan vara värdefulla för företaget. De kontakter man får på en nätverksträff kan visa sig värdefulla både på lång och kort sikt.
  SPG Event har tillgång till flera bra lokaler som passar för nätverksträffar. Beroende på vilken stämning man vill skapa kan det ibland passa bäst med en konferenslokal och andra gånger med en festlokal.
 • Produktlanseringar: En produktlansering anordnas när ett företag vill lansera eller marknadsföra en ny produkt. Med en kreativ och innovativ presentation av den nya produkten kan försäljningen få en raketstart.
  SPG Event kan arrangera hela eventet från att skapa ett effektfullt innehåll och tillbehör som lyfter fram produkten till att ordna med musik eller underhållning i samband med lanseringen. Med SPG Events långa och gedigna erfarenhet av att planera event kan de skapa en produktlanseringsfest som ger resultat.
 • Mässor: En mässa kombinerar nätverksträffens möjlighet att knyta kontakter med produktlanseringens tillfälle för marknadsföring av nya produkter eftersom den både inkluderar företagare och kunder.
  SPG Event kan boka lokaler för mässan, anordna catering och annat som bidrar till gästerna och utställarnas trivsel. De kan också boka en festlokal för särskilda programpunkter på mässan.
 • Styrelsemöten eller årsmöten: Under styrelsemöten och årsmöten diskuteras strategier och mål för företaget, beroende på företagets storlek kan mötena vara större eller mindre.
  SPG Event kan hjälpa företag som vill göra något extra av sitt styrelsemöte eller behöver hjälp med lokaler för ett stort årsmöte. De kan även planera event och ta hand om hela arrangemanget runt ett årsmöte eller större styrelsemöte.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos SPG Event.”