SUMMERBURST FÖRETAGSEVENT – VAD BLIR NÄSTA VIP-UPPLEVELSE?

Summerburst företagsevent – vad blir nästa vip-upplevelse? | SPG Event

Två dagar i Göteborg. Två dagar i Stockholm. Festivalen Summerburst startade 2011 och lockar över hundratusen besökare vid de två tillfällena som erbjuds i Sverige. Den är världens största festival inom elektronisk dansmusik.

Justin Bieber, Axwell/Ingrosso, Nervo och Sharks fick alla att dansa

Via en eventbyrå i Stockholm kan du bjuda in företagskunder och partners till festivalen. Detta tack vare ett specialdesignat hospitalitypaket, skräddarsytt för de som är nyfikna, men kanske inte har varit på festivalen tidigare. Detta företagsevent håller mycket hög kvalitet och ger helt unika upplevelser. Du kommer in genom egen VIP-entré, får de bästa platserna med fria vyer mot scenen, bar och buffé med klass och naturligtvis skydd mot vädrets makter, ifall det skulle regna. Musik av världsklass kombineras med komfort och upplevelse i världsklass helt enkelt.

Now what?

Kanske missade du Summerburst företagsevent 2017? Det gör inget. Det kommer fler tillfällen till meningsfulla möten, där du får chansen att göra intryck. Många återkommer som kunder och säger att de blir överraskade gång på gång. Till hösten är det kanske din tur att slå kunderna med häpnad? Vi vågar utlova unika upplevelser som alla kommer att minnas med ett leende och genomtänkta event med en röd tråd.

Några konkreta exempel

Återkommande favoriter som kan vara värda att nämna är lakritsfestivalen, Gutekällaren under Almedalsveckan i Visby och sommarmingel i Humlan. Och i månadsskiftet juli-augusti är det förstås Pride Stockholm.

Ett annat exempel på ett lyckat arrangemang var konferensen för Venture Capitalbolaget Northzons advisors, portföljbolag och investerare. Det internationella mötet flyttade, efter inledning på kontoret i centrala Stockholm, till Gamla Riksarkivet för middag och underhållning av två band innan transport till Grand Escalier för avslutande mingel.

Efterfesten till tävlingen och prisutdelningen ”Årets Kock” kan också nämnas i det här sammanhanget. Under detta evenemang ansvarade SPG Event inte bara för den visuella designen och för mat och dryck, utan även för inbjudningarna till relevanta gäster.

Året runt arrangeras pressvisningar, modevisningar, produktlanseringar, mässor och utställningar. Alltid med en genomtänkt röd tråd och med engagemang, delaktighet och kreativitet. Stjärnkockar som Niklas Ekstedt och Christian Hellberg och fantastisk personal i bar och service gör att det lyfter.

Vad blir nästa utmaning?

Var inte blyg – hör av dig om du behöver skruva till ditt evenemang eller få hjälp med uppmärksamheten inför en konferens eller möte. Du kan få hjälp med hela eller delar av ditt arrangemang nästa gång du vill göra intryck för en inhemsk eller internationell publik. Låt oss diskutera mat och dryck, underhållning och artister och tillgång till ett brett utbud av nöjes- och möteslokaler, från Stureplan till Avenyn. För stora eller små grupper. Kontakta oss eller läs mer på www.spgevent.se.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos SPG Event.”