SPORTBAR, FRUKOST, CAVA-MINGEL ELLER BOKSLÄPP? HÄR HITTAR DU TIPS OM BRA FÖRETAGSCATERING

Sportbar, frukost, cava-mingel eller boksläpp? Här hittar du tips om bra företagscatering | SPG Event

Det finns stunder i livet då du vill att det ska lyfta lite extra. Det kan vara vid högtidliga tillfällen, när du vill imponera eller helt enkelt bara behöver ha det allra bästa! Kanske finns en koppling till en festival, ett sportevenemang eller en högtid. Utbudet är digert, och skalan går från intim gourmetstund till fyllda arenor. Storleken behöver inte spela någon roll, men tänk helhetslösning, där både mat, musik, lokal, innehåll och dekor samspelar.

Det är en klar fördel och en ynnest att få samarbeta med några av landet mest kända kockprofiler och populäraste krogar. Berns, Niklas, Supper och Griffin´s Steakhouse står till ditt förfogande. Detta innebär att du kan räkna med en wow-faktor utöver det vanliga, både när det gäller antalet rätter och i förekommande fall, antalet gäster. Tre eller 13 rätter? 30 eller 3 000 deltagare? Det finns mycket trevligt och stimulerande du kan göra. Satsa alltid på att överträffa förväntningarna, det gäller även det visuella och tekniska. Programledare, scendekor, musikval ska gå hand i hand. Tveka inte att ställa krav på en eventbyrå.

Kanske är du sponsor som vill göra något för kunderna? Tänk på att våga aktivera alla sinnen. Smaker, dofter och fysiska aktiviteter. Nu ska ju känslor och upplevelser naturligtvis inte uppstå slumpmässigt. Det är viktigt att ha en strategi och en målsättning som går att mäta och följa upp, för alla olika beståndsdelar. Diskutera med ett erfaret och kreativt cateringföretag i Stockholm. Om man tänker efter före, tillsammans, brukar resultatet bli bättre.

Det behöver inte alltid vara så storstilade anledningar att ta hjälp av duktiga arrangörer i den här branschen. Det kan ju inte vara fest och party varje dag! Däremot är det mycket uppskattat att ge kollegor och medarbetare en liten guldkant då och då. Det kan vara en månatlig frukost, eller genomtänkt After Work-tillställning. Kanske ett återkommande firande av något som gäller just ert företag? Att ta in företagscatering frigör den egna tiden, som kan ägnas åt det som just ni är duktiga på. Ingen kan ju vara bäst på allt!

Om ditt företag är välsignade med bra lokaler går det fint att hålla till där, det beror ju också på hur många som ska delta. Ibland är det en fördel att stanna på hemmaplan, det kan vara effektivt och lättare för många att delta. Men handlar det om större samlingar finns mycket att välja mellan, i olika stilar och prisnivåer.

Låt oss diskutera var stöten ska sättas in. Det är roligt att leta efter tillfällen som ska uppmärksammas och firas. Ett förbättrat ekonomiskt resultat, olika former av måluppfyllelse, eller ett lyckat projekt som kostade möta och slit, de är alla värda uppmärksamhet och hyllningar. Efter ett lyckat evenemang brukar de allra flesta se fram emot nästa gång. Det lär inte fattas idéer!

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos SPG Event.”