SKAPA ETT BÄTTRE ARBETSKLIMAT GENOM ATT ARRANGERA KICK OFF I GÖTEBORG

Skapa ett bättre arbetsklimat genom att arrangera kick off i Göteborg | SPG Event

Arbete kan ibland bli monotont och tråkigt. När en arbetstagares liv reduceras till inget annat än arbete på dagen och sömn under natten får det en negativ inverkan på både den fysiska och psykiska hälsan. Hårt arbete utan utbyte med andra människor är inte heller på något sätt hälsosamt. De negativa effekterna rör inte bara den anställdes hälsa och välbefinnande utan även företaget i och med att produktiviteten och kvaliteten på arbetet blir sämre. Ett sätt att undvika detta är att skapa ett bra arbetsklimat där de anställda trivs och utvecklas. Kanske är det dags att arrangera kick off eller ett team-buildingevent. 

En kick off kan liva upp stämningen i ett arbetslag avsevärt och ger energi efter långvarigt hårt, fysiskt eller mentalt, arbete. Sociala tillställningar tillåter arbetskamraterna att slappna av och ha trevligt tillsammans och prata om något annat än arbetet. Det ger de anställda ny energi och uppmuntrar dem till att komma till arbetet med förnyad entusiasm. Ett sådant företagsevent kan innefatta god mat och underhållning i spännande lokaler.

Allt talar för att företagsevent är bra för produktivitet, kvalitet och företagsanda. Problemet är att det ofta saknas tid att planera, organisera och arrangera kick off i Göteborg. Lokaler ska bokas, catering ska fixas och underhållning ska planeras. Då kan det vara bra att veta att det finns eventplanerare som SPG Event som kan anlitas för att arrangera kick off i Göteborg. På så sätt kan man få ut mesta möjliga med minsta ansträngning. SPG Event har tillgång till några av de bästa lokalerna i Sverige och samarbetar med kockar som Niklas Ekstedt och Christian Hellberg.

Inget event är för stort eller för litet för SPG Event och förutom att arrangera kick off i Göteborg verkar de arrangera allt från produktlanseringar och premiärfester till julfester och bröllop. De har varit verksamma sedan 2007 och har under sina 8 år hunnit med att arrangera en lång rad event och fester av olika slag. Tack vare tjänster från företag som SPG Event kan människor planera fester utan att det tar all deras tid i anspråk och välja att hålla en fest som de annars hade ryggat tillbaka inför eller tvekat att genomföra.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos SPG Event.”