SÄKRA DIN PLATS MED FÖRETAGSBOKNING PÅ SUMMERBURST

Säkra din plats med företagsbokning på summerburst | SPG Event

En av Sveriges hetaste festivaler just nu heter Summerburst och hålls sedan succéstarten 2011 varje år i Stockholm, och numera även i Göteborg. Första året såldes alla biljetterna snabbt slut och många menade då att det var en engångsföreteelse som hade med artistutbudet att göra. Artister som deltagit i festivaler är namn som David Guetta, Avicii, Eric Prydz, SEBJAK, Adrian Lux, John Dahlback med flera. Att det skulle vara en engångshändelse visade sig inte stämma över huvud taget. Sedan starten har festivalen bara vuxit och biljetterna blivit mer eftertraktade.

Varje år har inneburit nya upplevelser för festivalens deltagare som bara blir fler och fler. Liveframträdanden av några av världens främsta DJ:s är något man inte har möjlighet att uppleva varje dag och många av de som besökt festivalen menar att det är något av det bästa de sett. Framträdanden kompletteras med professionell ljussättning och riktigt bra ljud. Hela festivalområdet blir till ett gungande dansgolv under de två dagar som festivalen pågår.

Den succé som festivalen inneburit har öppnat ögonen hos allt fler. Även företag har valt att förlägga event eller fester på festivalen som en kontrast till vardagens arbete. Företagsbokning på Summerburst kan göras hos SPG Event som är en del av Stureplansgruppen som arrangerar festivalen. Det finns två olika företagsbiljetter Corporate och VIP. Med Corporate får man tillgång till företagsområdet, premiumområdet och festivalområdet samt mat och dryck. Genom att boka VIP paket på Summerburst får man dessutom en egen så kallad VIP-box med egen ingång och bra sikt över scenen. Därtill får man tillgång till festival- och premiumområdet. Som om det inte var nog med det ingår det mat och dryck i paketet.

Företagsbokning Summerburst i Stockholm

Precis som vanliga festivalbiljetter är företagsbiljetterna eftertraktade och blir snabbt slutsålda. För att garantera en företagsbokning på Summerburst måste man vara ute i god tid. Men har man väl sina biljetter försäkrar SPG Event om en oförglömlig upplevelse.

SPG Events möjlighet till företagsbokning på Summerburst är bara en liten del av deras utbud av eventtjänster. De är ett eventföretag som arrangerar kompletta fester och event utifrån sina kunders önskemål där de tar hand om allt från inbjudningar och bokningar av lokaler med mera till hantering av tekniska detaljer under festen och städningen efter festen.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos SPG Event.”