PAKETERADE UPPLEVELSER

Paketerade upplevelser | SPG Event

Maskineriet bakom framgångsrika företag och organisationer består av de hårt arbetande människorna som utgör dem. Människor som trivs på sitt arbete och känner sig uppskattade blir också mer engagerade i företagets välmående. Som en sammansvetsad grupp kan man uppnå mycket, och att se till så att de anställda trivs är därför något som VD och ledning verkligen bör prioritera.

Morötter i all ära, men något som definitivt kan öka motivationen att arbeta är en härlig paus. Att få komma bort från kontoret och göra något roligt tillsammans är något som både ledning och personal kan njuta av. Hos SPG kan du och dina kollegor ta del av paketerade tjänster inom hospitality.

SPG Event har hand om all hospitality för Stureplansgruppens publika event. Genom dem kan du boka paketerade upplevelser under festivaler som exempelvis Summerburst eller Rocktoberfest. Ta med dina kollegor på en kickoff där ni får njuta av musikupplevelser samtidigt som ni får VIP-behandling. SPG kan hjälpa dig att anordna allt från säljmötet till konferensen och teambuildingeventet. Ta del av exklusiva paketlösningar eller kom med egna förslag, SPG skräddarsyr ditt företagsevent efter dina önskemål och förutsättningar.

Att lägga lite av budgeten på att skämma bort dina kollegor med paketerade upplevelser blir garanterat uppskattat. Åk iväg tillsammans på en kickoff och kom tillbaka med större sammanhållning och ovärderliga minnen. Vare sig ni hamnar på festival eller på restaurang för att serveras av stjärnkockar kommer det förmodligen att vara väl spenderade pengar.

SPG Event har stor erfarenhet av eventproduktion och arbetar med allt från varumärkesaktivering och sponsring till att boka lokaler, catering och hospitality. Som en del av Stureplansgruppen har de ett brett nätverk, tillgång till exklusiva lokaler och möjlighet att boka kända kockar, underhållare och DJ:s. Vill du veta mer om SPG:s utbud av paketerade upplevelser i Stockholm kan du besöka deras hemsida. Där hittar du detaljerad information om de olika tjänster de erbjuder. Du kan även kontakta dem direkt för att be om en offert.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos SPG Event.”