Missa inte dessa smålokaler i Stockholm!

Stockholm är en stad med mängder av eventmöjligheter, men djungeln av lokaler kan ibland göra det svårt att se vad som faktiskt finns. Vad är nytt och vad passar just det event eller möte du planerar?

Vi har samlat en lista nedan över några av de smålokaler och Chambre Separéer som du kanske inte annars skulle ha snubblat över i ditt sökande efter konferenslokal i Stockholm city.

L’Avventura Studio

Beläget i den före detta biosalongen med sex meter i takhöjd ligger L’Avventura, restaurangen som vill ta “italenarn” till nästa nivå.

L’Avventura studio är en rå lokal, sparsamt dekorerad och här är inget omöjligt att genomföra. Visning, mingel, middag, födelsedagsfest eller konstutställning? Det är du som bestämmer utformningen och sätter gränserna!

Här erbjuds samma meny som i L’Avventuras matsal men självklart går de även att skräddarsy middagsupplägget efter era önskemål.

L’Avventura Studio kan ta emot sällskap på upp till 60 gäster.

Hillenbergs Eventytor

Chambre Separée

Hillenberg ligger beläget i mitten på Humlegårdsgatan. Här låter köket sydeuropeisk mat flirta med skandinaviska influenser.

Hillenberg fick sig en ny skepnad efter sommaren 2018. Bland annat ett helt nytt Chambre Separée som är inbyggt bland vinkylarna i restaurangens mitt. Det nya tillskottet andas Hillenberg.

Här kan man sitta upp till 16 personer vid ett stort bord helt för sig själva. Rummet kan både användas för middagar och konferenser.

Niklas Galleri/Testköket

En dröm var att skapa en underjordisk gång mellan vincafét Tyge & Sessil på Brahegatan och Hillenberg på Humlegårdsgatan. Drömmen blev verkligen. Detta i form av Niklas Galleri, ibland även kallat Testköket.

Galleriet rymmer mellan 10-70 personer sittande och upp till 150 personer minglandes.

Variationen på evenemang i lokalen är näst intill oändlig i och med dess flexibilitet. Här har Hillenberg själva arrangerat konstutställningar som hängt i längre perioder, och på bara några månader har redan flertal event ägt rum. Några av de tillställningar som genomförts är produktlanseringar, boklanseringar, föredrag med biosittning, vinprovningar, stylade fotograferingar och självklart diverse exklusiva middagar med gästspel av olika kockar.

Chambre på Asian Post Office

På Asian Post Office (även kallat APO) serveras maten mitt på borden i sann sharing anda. Både mat och dryck tar inspiration från hela Asien, från Beirut till Tokyo.

Längst in i lokalen på APO hittar du restaurangens Chambre Separèe. Denna lokal fungerar utmärkt för stora middagar, födelsedagsfirande och konferenser. Här kan 48 personer sitta och njuta samtidigt, vare sig det är en festlig middag eller en lång konferensdag.

Vägg i vägg ligger APOs festlokal med tillhörande terrass. Denna lokal passar dem allra flesta tillställningar. Kräftskiva, releasefest, cocktailskola efter konferens i chambret, modevisning eller mingel. Lokalen rymmer 70 middagsgäster och 150 för fest (inne och ute). Drygt 100 personer för mingel inne.

Nosh and Chow

Ett stenkast från Kungsgatan och Stureplan hittar du Nosh and Chows alldeles egna townhouse. 2013 satte inredningsdesigners Lazaro Rosa Violan sin prägel på det ståtliga huset som byggdes sent 80-tal. Samma år öppnas restaurangen Nosh and Chow.

First floor (restaurangen & chambre separée)

Detta Chambre Separee rymmer upp till 14 personer och är redan en favorit hos många. Här erbjuds möjligheten till en privat middag i vacker miljö, med puls och bar bara runt hörnet.

Second floor (Bernis & Mono)

En trappa upp ifrån restaurangen ligger den lummiga innegården som är omsluten av flertal barer. Innegården är en perfekt plats för mingel, after work, minglande middag, eller produktlanseringar. Denna våning är utrustad med DJ-utrustning i de flesta lokaler och har ett utmärkt grundljudsystem året om.

Mono tar upp till 120 minglandes och innergården upp till 150.

Fourth floor (Eventvåningen)

Den fjärde våningen består av tre separata rum. Alla designade för att kunna ändras från mötesrum till mingel eller sittande middagsbjudningar.

I denna oas mitt i stan får du en känsla av ”hemma hos” med en extra elegant twist. Här finner du fantastiska välbevarade sekelskiftesdetaljer, takmålningar och fiskbensparkett – för att inte tala om ett fantastiskt ljusinsläpp.

Här sätter du bekvämt 40 personer i det största rummet, eller upp mot 100 spritt över alla 3 rum. Är det ett minglande event det bjuds in till får ni plats med upp till 150 personer.

Lokaler för större sällskap

Är du ute efter en annan typ av lokal är de nämnda i denna artikel kan vi rekommendera att du kikar in på lokalsidan där du hittar fler spännande lokaler för alla tillfällen!