Matlagningsaktivitet – aktiviteten som aldrig går ur tiden

Matlagningsaktivitet för anställda

Intresset för mat och dryck bara växer och växer för varje år som går – det är ett konstant tema som aldrig går ur tiden!

Matlagning behöver inte bara vara någonting som lämnas till det egna köket hemma eller kockarna på restaurangen, utan det är en väldigt trevlig och uppskattad aktivitet att göra tillsammans som ett företagsevent.

Det finns många olika former av matlagningsaktivitet för företag – och nedan har vi samlat några tips om olika upplägg som kan passa olika grupper och antal.

Matlagningsaktivitet för företag – ett urval

Kockarnas kamp – matlagning & tävling i en rolig och teambuildande kamp
Vår tolkning på det otroligt populära TV-programmet Kockarnas Kamp. Här möts det bästa av två världar, nämligen matlagning och tävling. En passande matlagningsaktivitet för anställda som passar de flesta!

Under tävlingen delas ni upp i olika grupper som sedan tillsammans testar sina färdigheter och kunskaper inom matlagning. Vem får snabbast till en maräng? Hackar bäst lök?  Klarar ni att göra egen majonnäs eller bena ur en kyckling? Och hur är ”ögonmåttet” egentligen?

”Griffins Original”
Vi måste självklart lyfta vårt fantastiska syskonbolag Griffins otroligt populära mat- och dryckesskola. Ni börjar i baren där ni får en inblick i hur man blandar klassiska cocktails. Är intresset större för vin? Då börjar vi istället med en vinprovning extraordinaire där vi provar udda viner från alla världens hörn, presenterade av våra kunniga sommelierer.

I köket lagar ni Griffins’ förrätter efter recept och noggrann handledning av våra duktiga kockar. Efter matlagningen sätter ni er till bords och äter det ni själva har åstadkommit i köket till förrätt. Varmrätt och dessert står Griffins’ kockar för.

Dryck & mat i kombination
Med otroligt duktiga sommelierer och ett fantastiskt team i köket på Nosh & Chow – måste vi även nämna möjligheten till en fantastisk upplevelse här. Med detta mycket kapabla team kan vi garantera en riktigt härlig och lärorik stund tillsammans med fokus på mat och dryck i kombination!

Vill du boka någon av ovan matlagningsaktiviteter?

Eller vill du att vi skräddarsyr något särskilt till ert specifika sällskap?  Vi hjälper er mer är gärna!