LYCKADE EVENT ÄR EN NYCKEL TILL FRAMGÅNG

Lyckade event är en nyckel till framgång | SPG Event

Sverige har med städer som Stockholm, Göteborg och Malmö blivit en plats för flera multinationella företag. På grund av detta arrangeras många evenemang och företagsevent. För företag som har kontor på flera orter runtom i landet blir oftast någon av de tre större städerna en naturlig mötesplats vid företagsvent, kick-off eller julbord. För att arrangera ett stort event krävs noggrann planering in i minsta detalj.
Företag som ska lansera en ny produkt eller bara vill stärka och visa sitt varumärke gör ofta det med ett evenemang där anställda och kunder bjuds in.

Sådana typer av event hjälper inte bara till att bygga en bild av företaget, utan bidrar också till att företagets anställda får en möjlighet lära känna varandra.Dessutom kan ett lyckat event hjälpa att sprida goda ord om företaget och är ett utmärkt tillfälle att knyta nya affärskontakter och öppna dörrar för nya affärsmöjligheter. Ett lyckat företagsevenemang lämnar intryck på folk.

SPG Event har arrangerat företagsevent av alla olika typer och storlekar. Dom har tillgång till några av de mest unika lokaler i Stockholm och Göteborg, oavsett om du behöver en fest- eller konferenslokal kan dom ordna detta.

SPG Event har bra kontakter inom restaurangvärlden och kan erbjuda catering från Stockholms bästa restauranger direkt till den konferensanläggning Ni valt att hyra. Med personal som har förmågan att att planera och organisera, är Ni i trygga händer och kan fokusera på annat. SPG Events personal har god erfarenhet av att organisera såväl små som stora evenemang, de har förmågan att planera en konferens eller fest och tar hand om allt in i minsta detalj, allt från att skicka ut inbjudningar till utvärdera arrangemanget. De skräddarsyr evenemang efter kundens behov och ideér, inget evenemang är för litet eller för stort för SPG och de är experter på att organisera alla typer av evenemang. För ett framgångsrikt företagsevenemang boka Er konferenslokal eller konferensanläggning i Stockholm med SPG Event och få den bästa service.

Maria Karlsson

“Författarens åsikter är helt sina egna och speglar nödvändigtvis inte åsikterna hos SPG Event.”