Lokal: Många möjligheter på Nosh and Chow

På Nosh and Chow, ett stenkast från stureplan, finns flertalet möjliga eventlokaler.

Ett stenkast från Kungsgatan och Stureplan hittar du Nosh and Chows alldeles egna townhouse. 2013 satte inredningsdesigners Lazaro Rosa Violan sin prägel på det ståtliga huset som byggdes sent 80-tal. Samma år öppnas restaurangen Nosh and Chow.

First floor (restaurangen & chambre separée)

Detta Chambre Separee rymmer upp till 14 personer och är redan en favorit hos många. Här erbjuds möjligheten till en privat middag i vacker miljö, med puls och bar bara runt hörnet.

Second floor (Bernis & Mono)

En trappa upp ifrån restaurangen ligger den lummiga innegården som är omsluten av flertal barer. Innegården är en perfekt plats för mingel, after work, minglande middag, eller produktlanseringar. Denna våning är utrustad med DJ-utrustning i de flesta lokaler och har ett utmärkt grundljudsystem året om.

Mono tar upp till 120 minglandes och innergården upp till 150.

Fourth floor (Eventvåningen)

Den fjärde våningen består av tre separata rum. Alla designade för att kunna ändras från mötesrum till mingel eller sittande middagsbjudningar.

I denna oas mitt i stan får du en känsla av ”hemma hos” med en extra elegant twist. Här finner du fantastiska välbevarade sekelskiftesdetaljer, takmålningar och fiskbensparkett – för att inte tala om ett fantastiskt ljusinsläpp.

Här sätter du bekvämt 40 personer i det största rummet, eller upp mot 100 spritt över alla 3 rum. Är det ett minglande event det bjuds in till får ni plats med upp till 150 personer.

Nosh and Chow

Chambre separée: 14 sittande
Mono: 120 minglande
Innergården: 150 minglande
Eventvåningen: 40 sittande i största rummet, upp mot 100 sittande över alla salar eller 120-150 minglande

Eventvåningen har originalstuckaturer och parkettgolv som omsorgsfullt renoverats.