Lokal: L'Avventura - en italiensk pärla i Vasastan

En italiensk pärla i imponerande lokal!

L’Avventura ligger i hjärtat av Vasastan och består av två barer och en matsal. Den före detta biosalongen är restaurangens bultande matsalshjärta med sex meter i takhöjd, stuckaturer och väggmålningar av Nils Asplund.

I Foajén och på den tidigare Balkongen hittar du barerna. Hela lokalen är varsamt restaurerad till originalskick, så som det tidigare biopalatset såg ut 1927 när dörrarna slogs upp för första gången. L’Avventura är döpt efter Antonionis filmklassiker från 1960.

Bjud in till middagar, företagstillställningar, mingel, after works och lanseringar på L’Avventura. Här finns två barer i två olika plan, unika lokaler för privata middagar och möjlighet att boka vissa delar av eller hela L’Avventura för separata sällskap.

Oavsett om ni är ett tiotal gäster eller 200 personer så finns här möjligheter att skapa en fantastisk tillställning.

Under 2018 färdigställdes även lokalens nya chambre separee, L’Avventura Studio. Studion är en rå lokal, sparsamt dekorerad och här är inget omöjligt att genomföra. Visning, mingel, middag, födelsedagsfest eller konstutställning? Det är du som bestämmer utformningen och sätter gränserna!

Här erbjuds samma meny som i L’Avventuras matsal men självklart går de även att skräddarsy middagsupplägget efter era önskemål. L’Avventura Studio kan ta emot sällskap på upp till 60 gäster sittandes och strax över 100 gäster minglandes.

L’Avventura

L'Avventura Studio är en rå lokal, sparsamt dekorerad och här är inget omöjligt att genomföra.