Lokal: Hillenberg, vällagad mat i Niklas Ekstedts regi

Fantastiska eventmöjligheter i sober miljö mitt på Humlegårdsgatan!

Välkommen till sobra Hillenberg! Hillenberg ligger beläget i mitten på Humlegårdsgatan. Här låter köket sydeuropeisk mat flirta med skandinaviska influenser. Sedan början av 2018 är Niklas Ekstedt krögare för Hillenberg och under det gångna året har restaurangen bundits samman med Niklas vincafé Tyge & Sessil på Brahegatan. Här finns det inte bara utmärkta förutsättningar för en av stans bästa luncher eller trevligaste cocktail-stunder, utan även flertalet passande eventmöjligheter.

På Hillenberg kan du ordna privata mingel, AW:s, middagar och lanseringar.
Här möts den sobra inredningen och moderna konsten i kombination med vällagad mat i Krögare Niklas Ekstedts regi.

Stora baren är möjlig att abbonnera för enskilda tillställningar för upp till 150 gäster.

Chambre Separée

Hillenberg fick sig en ny skepnad efter sommaren 2018. Bland annat ett helt nytt Chambre Separée som är inbyggt bland vinkylarna i restaurangens mitt. Det nya tillskottet andas Hillenberg.

Här kan man sitta upp till 16 personer vid ett stort bord helt för sig själva. Rummet kan både användas för middagar och konferenser.

Niklas Galleri/Testköket

En dröm var att skapa en underjordisk gång mellan vincafét Tyge & Sessil på Brahegatan och Hillenberg på Humlegårdsgatan. Drömmen blev verkligen. Detta i form av Niklas Galleri, ibland även kallat Testköket.

Galleriet rymmer mellan 10-70 personer sittande och upp till 150 personer minglandes.

Variationen på evenemang i lokalen är näst intill oändlig i och med dess flexibilitet. Här har Hillenberg själva arrangerat konstutställningar som hängt i längre perioder, och på bara några månader har redan flertal event ägt rum. Några av de tillställningar som genomförts är produktlanseringar, boklanseringar, föredrag med biosittning, vinprovningar, stylade fotograferingar och självklart diverse exklusiva middagar med gästspel av olika kockar.

Hillenberg

Stora baren: 150 gäster minglandes
Chambre separée: 16 sittande
Galleriet: 70 sittande, 150 minglande

Under 2018 knöts Hillenberg ihop med vincafé Tyge & Sessil. Den hemliga gången knyts ihop av det läckra galleriet som rymmer upp till 70 sittande gäster!