LETAR DU EFTER EN KONFERENSANLÄGGNING SOM SKAPAR FRAMGÅNGSRIKA MÖTEN?

Letar du efter en konferensanläggning som skapar framgångsrika möten? | SPG Event

SPG Event är ett företag som gör ditt event till en fest. Trevligt, flashigt och oförglömligt. Oavsett om det handlar om en produktlansering, ett företagsevent eller en filmpremiär skapar de något fantastisk och spektakulär som får besökarna att tappa hakan. Med verksamhet i Sverige tar de hand om tusentals lokalbokningar och arrangerar event till överkomliga priser som gör eventet till en händelse att minnas.

De överträffar både dina och dina besökares förväntningar genom att erbjuda spännande lokaler, god mat, förstklassig underhållning och duktiga bartenders. De utgår alltid från dina tidsramar och din budget och levererar sedan högsta möjliga standard på sina tjänster. Tack vare deras tillgång till unika och fantastiska lokaler kan de garantera ett event som inte liknar något annat.

För bra möten krävs en tydlig och grundlig idé. SPG Event erbjuder såväl organisation av möten som tillhadahållande av en konferensanläggning som skapar ett professionellt helhetsintryck. De är en del av Stureplansgruppen som startades 2007 och är Sveriges största nöjeskoncern med restauranger, nattklubbar med mera.

Tack vare det transparenta kostnadssystemet de använder sig av kan du vara helt trygg när du låter SPG Event ta hand om ditt event eller din konferens. De tar hand om allt från bokning av konferensanläggning Stockholm, inbjudningar och påminnelser, dekoration och mat. Efter eventet genomför de en utvärdering och dokumentation som du får ta del av.

SPG Event arrangerar både publika och interna event. Med så många års erfarenhet vet de hur de ska få ditt budskap att nå fram till besökarna och, om det handlar om produktlansering, få fart på försäljningen. För att lyckas använder de sig av ovanliga och ibland dramatiska metoder. De skapar också fantastiska fester i häftiga lokaler med proffsiga DJ:s. Oavsett om du letar efter en elegant mottagningslokal eller en konferensanläggning kan de ordna med den bästa lokalen som passar ditt ändamål och antal besökare. Deras meritlista innehåller både storslagna events och små intima fester.

Om du vänder dig till SPG Event när du letar efter en konferensanläggning Stockholm kan du välja och vraka eftersom de har tillgång till de flesta lokalerna i Stockholm. Med ett aktivt, innovativt och uttrycksfullt team har de potential att göra alla event till en succé. De gör varje event minnesvärt och något som dina besökare garanterat kommer att prata om efteråt.

Eva Bäckström

“Författarens åsikter är helt sina egna och speglar nödvändigtvis inte åsikterna hos SPG Event”