LANSERA DIN PRODUKT MED ETT EVENT

Lansera din produkt med ett event | SPG Event

Idag råder det kraftig konkurrens på konsumentmarknaden. Alla företag strävar efter att möta konkurrensen på ett eller annat sätt. Om din produkt inte är helt unik eller saknar direkta konkurrenter måste du komma på sätt att marknadsföra din produkt så att den går att sälja. I de branscher där det finns många liknande produkter på marknaden måste aktörerna hela tiden ta till nya grepp för att deras produkt ska sticka ut ur mängden. Det finns många olika sätt att göra detta på. Ett av alla sätt är att få folk att prata om din produkt och då är en fest i samband med produktlanseringen ett av de bästa knepen.

En fest får folk att prata om produkten och sprida budskapet till sina vänner och kollegor. Det ger produkten en bra start på marknaden och ser till att den blir känd innan den hamnar på hyllorna i butikerna. För en lokal produktlansering bör man se till att vara på rätt ställe så att konsumenter och andra intresserade får rätt bild och association till produkten. Produkten är så klart i centrum men det är viktigt att göra hela eventet oförglömligt för att folk ska fortsätta prata om produkten. Att ta hjälp av en festarrangör som SPG Event är då inte en dum idé. SPG Event har varit i branschen länge och vet vad som krävs vid en lokal produktlansering Stockholm och kan ta hand om hela processen.

Ett av de företag som SPG Event har arbetat med och organiserat lanseringsevents för är HBO Nordic. De har stått för releasefesterna för flera av deras stora serier i Sverige. En av anledningarna till att HBO Nordic valt att anlita SPG Event om och om igen kan vara för deras professionalitet och det faktum att de står för hela planeringsprocessen och genomförandet. För en lokal produktlansering bör eventföretaget veta vilka de potentiella besökarna är och anpassa upplevelsen därefter. Det är något som SPG event har tagit fasta på vilket också syns i deras arbete. De planerar och arrangerar eventen helt enligt kundens önskemål. Ett bra event kännetecknas av bra service, god mat och trevlig stämning. Om du vill hålla en lokal produktlansering Stockholm ska du kontakta SPG Event för att skapa bästa upplevelsen kring din produkt.

Signe Nyman

“Författarens åsikter är helt sina egna och speglar nödvändigtvis inte åsikterna hos SPG Event”