KOSTNADSFRI KONFERENSFÖRMEDLING

Kostnadsfri Konferensförmedling | SPG Event

Konferenser och event är sammankomster som flitigt anordnas av alla typer av företag som vill utbilda eller skapa en bättre sammanhållning bland sina anställda, hitta nya kunder eller samarbetspartners, lansera nya produkter med mera. Listan på vad ett event eller en konferens har för syfte kan göras lång.

Oavsett om konferensen är till för anställda eller för utomstående krävs planering och framförhållning för att kunna skapa en bra upplevelse för besökarna. Många företag upplever dock att planering och förberedelser inför en konferens är allt för tidsödande. Istället för att lägga ner ett konferensprojekt på grund av tidsbrist kan företag välja att lämna över ansvaret för planering och förberedelser till en eventarrangör. Idag finns det flera företag som har specialiserat sig på att planera och arrangera fester, event och konferenser. Det finns till och med de företag som erbjuder kostnadsfri konferensförmedling där man kan få hjälp med att hitta en passande konferenslokal eller hela koncept och konferenspaket med allt från spännande aktiviteter till god mat och bra boende.

Beroende på målgrupp och företag kan man boka in sig på olika typer av konferensanläggningar. Det finns alla typer av konferensanläggningar som exempelvis gamla vackra herrgårdar som ligger i natursköna omgivningar och kanske i anslutning till en golfbana, eller anläggningar som har lagt fokus på vildmarksaktiviteter och exempelvis ligger uppe på ett fjäll. Idag finns det i stort sett inga begränsningar när det gäller möjliga sätt att anordna en konferens på. Det finns såklart även alternativ som passar en mindre konferensbudget. Behöver man hjälp med att hitta ett konferenskoncept som passar de önskemål, krav eller den budget man har kan man till exempel vända sig till ett företag som erbjuder kostnadsfri konferensförmedling. Utifrån de alternativ och valmöjligheter som presenteras av en sådan förmedlingstjänst kan man ofta hitta just det man letar efter eller i varje fall få inspiration till att sätta ihop sitt eget konferenspaket.

Ett företag som hjälper företag med planering av konferenser, och andra typer av event, är Stureplansgruppen Event. De verkar kunna anordna i stort sett vilka event och fester som helst oavsett storlek. De erbjuder bland annat hjälp med att boka underhållning, catering och konferensanläggning i Stockholm.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos SPG Event.”