Destinationskollen: Konferensresa – Split – Kroatien

En stad många kanske varit i för semester och nöje. Men minst lika passande för konferensresa och teambuilding!

Split är en stad med ca 200 000 invånare som både kan erbjuda fantastiskt charmigt stadsliv och historia. Med närheten till både berg och vatten säger det sig självt att det bara runt hörnet finns både en och två aktiviteter att sysselsätta sig med.

Staden är det ekonomiska och administrativa centret i Dalmatien. Valmöjligheterna och varianterna på resa som går att skapa här är många, men nedan har ni ett förslag som vi tagit fram tillsammans med Navigare Moments på hur en teambuilding- och konferensresa till Split skulle kunna se ut!

Förslag på reseupplägg:

Dag 1
Flyg från Arlanda till Split. Kort transport till hotellet Le Meridien Lav. Fördrink på terrassen innan BBQ middag vid havet i solnedgången på hotellets ena restaurang ”7 Palms”.

Dag 2
Halvdagskonferens på hotellet. Upp med pulsen på eftermiddagen med Zipline 150m högt över vatten och vägar. Avsluta med ett kallt glas på en båt som tuffar sakta ner längs floden tillbaka mot staden. Middag serveras sen mitt på hamnpromenaden inne i Split på ”Brasseri on 7”.

Dag 3
Denna dag är fokus på teambuilding. Katamaransegling i skärgården med sightseeing av några vackra öar och fantastiska vatten. Eller kanske fokus på att få upp pulsen på annat sätt denna dag och sätta kurs mot Hula Hula Beach Club på Hvar med partybåtarna. Avsluta antingen med BBQ på en vacker klippa, eller festmiddag på klubben.

Dag 4
Njut av hotellets vackra läge. Testa Stand Up Paddle och kajak längs med stranden, koppla av i solen eller nyttja hotellets helt nyrenoverade Fitness Centre med panorama vy ut mot Adriatiska havet. Avsluta vistelsen med en riktigt härlig och välsmakande lunch family style på Gooshter. På menyn hittar du nästan alla de vanligaste ”favoriträtterna” som på något sätt bildar en nästan drömsk men balanserad och genomtänkt meny.