KICKOFF STOCKHOLM – ETT BRA ALTERNATIV FÖR FÖRETAGSEVENEMANG!

Kickoff Stockholm – ett bra alternativ för företagsevenemang! | SPG Event

Företagssektorn i Stockholm växer mycket snabbt och med ökad befolkning har många multinationella företag valt att investera i staden och etablera en filial där. Förutom en framväxande marknad är Stockholm också känt för att vara en stad ”där det händer”, många företag med huvudkontor i Stockholm väljer att ha sina företagsarrangemang just där.

Oavsett om ett företag är litet eller stort är det viktigt att stämningen mellan personlen är bra och att alla trivs på arbetsplatsen. Just av den anledningen väljer många företag att arrangera sammankomster i form av julbord, sommarfester, kickoff mm. Syftet med tex en kick-off är att stärka teamkänslan bland de anställda och ge dom en möjlighet att lära känna varandra utanför jobbet.

Det finns många frågor som man står inför när man ska planera ett event, allt från att bestämma var och när eventet ska äga rum, till mat och giveaways. Det kan vara svårt att planera allt och framförallt är det tidskrävande. Att anlita specialister är det bästa valet!

SPG Events har ett team av specialister som har erfarenhet av att organisera alla typer av företagevent, det spelar ingen roll om Ni vill anordna en mindre företagsmiddag eller ett stort event för tusen personer. SPG har god erfarenhet av att organisera event och de arbetar i enlighet med kundens budget och krav.

Om ditt företag planerar en kickoff Stockholm, har SPG Event etablerat ett namn på marknaden för att vara bäst och ständigt möta sina kunders önskemål. De erbjuder utmärkt catering också, då maten är en viktig del på event och god mat kommer garanterat uppskattas av gästerna. SPG Event har brett utbud av lokaler till förfogande för alla typer av event och antal gäster.
Inget evenemang är för stort för SPG Event och när de har tagit på sig ansvaret för att organisera ditt företagsevent kan du lugnt luta dig tillbaka och du behöver inte oroa dig för någonting! Och med Kickoff Stockholm bolagen nu har en färdig plan för ett lyckat företagsevenemang.

Ingrid Olsson

“Författarens åsikter är helt sina egna och speglar nödvändigtvis inte åsikterna hos SPG Event.”