JULBORD I STOCKHOLM

Julbord i Stockholm | SPG Event

I Sverige är julen den största högtiden på året och firandet börjar redan i slutet av november, när advent närmar sig. Julfirandet innebär allt från glögg-mingel, Luciafirande, julfester och julbord av olika slag.

Julfester är roligt att arrangera och planera och kan mycket väl vara i form av ett julbord antingen hemma eller på någon av alla restauranger som erbjuder julbord i Stockholm. Men julfester kan vara så mycket mer än julmat. Roliga aktiviteter under julfesten ger ofta upphov till många skratt och gör alla delaktiga. En lek som är uppskattad av många är julklappsspel där alla gäster får ta med sig en liten julklapp för en mindre summa pengar som man sedan med hjälp av att kasta tärning tävlar om. Leken blir riktigt rolig när konkurrensen om klapparna är hård. Samtidigt som det är en rolig lek är det ett bra sätt att undvika stressen med att hitta julklappar till alla.

För den som vill anordna en traditionell julfest med julbord i Stockholm är maten givetvis den viktigaste ingrediensen. Det finns så klart olika traditioner beroende på var man kommer ifrån och vad man tycker om. Vanligast är ändå att julbordet innehåller något av följande: skinka, köttbullar, prinskorv, sylta, sill i olika inläggningar, gravad lax, rödkål, grönkål, rödbetssallad, Jansons frestelse, dopp i grytan, vörtbröd, knäckebröd och ostar.

Om man inte har tid eller möjlighet att arrangera julfesten på egen hand kan man vända sig till ett företag som har lång erfarenhet av att anordna fester av alla slag. SPG Event är ett sådant företag som också har tillgång till några av de finaste lokalerna i Stockholm. Med ett stort kontaktnät och samarbetspartners i många olika branscher verkar det inte finnas några begränsningar av vad som är möjligt. Kanske drömmer du om att anordna en fest med mat tillagad av en riktig mästerkock. Inte heller det är en omöjlighet eftersom SPG Event anordnar julbord med Niklas Ekstedt som kock. De har även samarbete med andra kockar och restauranger som man kan anlita för catering vid olika event. Vill man ta del av ett julbord med Niklas Ekstedt måste man vara ute i god tid för att vara säker på att det datum man tänker ha julfesten inte är fullbokat.

SPG Event är ett namn att lägga på minnet om man letar efter ett bra julbord i Stockholm men också om man tänker anordna en fest eller ett event av ett helt annat slag som bröllop, företagsevent och utställningar, listan kan göras lång över vilka fester SPG Event kan hjälpa till att arrangera.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos SPG Event.”