HOSPITALITY STOCKHOLM

Hospitality Stockholm | SPG Event

Summerburst är en av Sveriges största och mest efterlängtade musikfestivaler med stora namn inom house och elektronisk musik. Festivalen pågår under två dagar och anordnas i både Stockholm och Göteborg. Summerburst 2016 kommer att hållas under den 27-28 maj i Göteborg på arenan Nya Ullevi. I Stockholm är datumen istället den 10-11 juni och arenan Gärdet.

Festivalen har år efter år presenterat tungviktare inom sin genre, och i år är inget undantag. Hittills på spelschemat hittar vi artister som:

  1. Alesso
  2. David Guetta
  3. Icona Pop
  4. Kygo
  5. Steve Angello
  6. Nervo
  7. W&W
  8. Artifact
  9. Masters elite
  10. Radical redemption

Som en festivalpartner till Summerburst ansvarar SPG Event för alla VIP- och företagspaketeringar under festivaldagarna. Den som vill göra festivalen till en extra speciell upplevelse kan alltså vända sig till SPG för flera spännande förslag. De anordnar hospitality under Summerburst för både privata sällskap eller företag. Genom att boka VIP paket Summerburst får du bland annat fördelar som en privat entré för ditt sällskap, oslagbar utsikt över scen och festivalområdet.

Du kan som sagt även göra festivalen till en speciell upplevelse tillsammans med dina kollegor. Varför inte använda det som ett tillfälle för en minnesvärd kickoff, eller blanda nytta med nöje och njut av musikupplevelsen samtidigt som ni arbetar med teambuilding? I SPG Events hospitality Stockholm eller Göteborg hittar du företagspaket där ditt sällskap får exklusiv tillgång till festivalområdet och privata lokaler. Om du har speciella önskemål kan du även kontakta SPG för att få en skräddarsydd upplevelse. Vare sig du bokar ett företagspaket, eller vill göra något annorlunda med dina nära och kära för att fira något speciellt kommer du med SPGs hospitality Stockholm och Göteborg få chansen att uppleva dina favoritartister på ett sätt du sent kommer glömma. Mer information om de olika alternativen som finns att välja hittar du på SPG Events hemsida. Du kan även skicka ett meddelande eller ringa direkt för att få en offert.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos SPG Event.”