HÖG TID ATT PLANERA EVENT OCH BOKA KONFERENSANLÄGGNING

Hög tid att planera event och boka konferensanläggning | SPG Event

Vardagar kommer och går i ett snabbt tempo. Plötsligt har det gått ett år igen och man undrar; vart tog tiden vägen? Vilka nya kontakter har jag fått och vilka blev resultaten?

Kanske missar vi ibland hur värdefullt det är att ge varandra tid och mötas ansikte mot ansikte? Visst är det effektivt med Skype och e-post, men att byta miljö och istället ses på en konferensanläggning som passar just dina behov, är något helt annat, och sällan något man ångrar.

Många tror att möjligheten till information online kan ersätta det personliga mötet. Men tänk efter, vad är det du minns från en konferensanläggning? Inte lunchutbudet eller adressen till den i första hand, utan vilka du träffade och allt som du faktiskt fick ut av de många givande mötena.

Utbildning och kompetenshöjning

Oavsett vad man arbetar med finns det en risk att känna att man fastnar i sin egen uppgift. Allt medan nya idéer och trender passerar i rasande fart. En konferens är då ett bra sätt att hålla koll på vilka faktorer som kan tänkas påverka era framtida resultat. Lite självinsikt kan också komma till dig på en konferensanläggning i exempelvis Stockholm. Ta chansen att jämföra dig med andra, kanske hittar du sätt att vara mer produktiv när du återgår till vardagen.

Nätverka och mingla

Ett event för din egen eller relaterade branscher är ett bra tillfälle för att bygga på dina nätverk. Ofta kan era konkurrenter komma att bli värdefulla resurser för din personliga och företagets utveckling. Var inte rädd för att dela med dig, kanske kan konferensen innebära starten för helt nya samarbeten.

Gå utanför komfortzonen

Tänk utanför boxen om det är du själv som ska boka en konferensanläggning. Våga dig på att bjuda in och mixa otippade individer eller grupper. Somliga är benägna att sortera väldigt hårt och mest prata med ”sin egen sort”. Andra är helt enkelt blyga och håller sig till de egna kollegorna. Försök öppna upp, det kan innebära värdefulla win-win-situationer.

Strunta i Jantelagen

Våga se dig själv som en expert. När du är aktiv och självsäker i din bransch kan du på sikt få ett rykte som specialist, hos både konkurrenter och kunder. Om du hör till de som är engagerade och erfarna, kan det tänkas att du blir uppmanad att prata vid evenemanget av den som ska boka er konferensanläggning, eller kanske till och med bli ombedd att skriva artiklar för olika branschpublikationer. Undvik att bli en väl bevarad hemlighet, det har aldrig lett till några större genombrott.

Roligt under tiden

Alla vuxna människor vet att det är ovanligt med ett jobb som man längtar till, varje dag. Men et är långt ifrån omöjligt att göra vardagen lite mer omväxlande, till exempel  i form av ett event eller arrangemang på en konferensanläggning i Stockholm.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos SPG Event.”