FÖRETAGSEVENT I SVERIGE

Företagsevent i Sverige | SPG Event

Idag anses företagsevent och arrangemang som strategiska marknadsförings-­ och kommunikationsverktyg av många företag i Sverige. Det spelar ingen roll om företaget är litet eller stort. Framgångsrika företagsevenemang kan göra underverk för företag när det gäller affärer och marknadsföring. Ett välplanerat företagsevent har potential att höja andan och statusen för företag. Eventet kan bli ett idealiskt tillfälle för att skapa nya affärsmöjligheter och knyta nya kontakter.

Att arrangera ett event eller en fest kräver mer tid och planering än vad många tror. För att säkerställa att eventet organiseras och levereras på ett professionellt sätt, kan det vara klokt att anlita en eventbyrå som tar hand om allt från planering till catering.

SPG Event har specialiserat sig på företagsevent, festarrangemang, catering, hospitality och varumärkesaktivering. Företaget har stor erfarenhet av hantering och planering av olika typer av event och är det första valet bland många företagare i Sverige när det kommer till event eller planering av en företagsfest. SPG Event kan hjälpa företag att stärka sitt rykte och fastställa sin position inom en bransch genom att arrangera lyckade företagsevent, tex i samband med en nylansering eller premiär. Företaget hyr även ut festlokal Stockholm och har tillgång till några av de mest eftertraktade lokalerna i Sverige. Oavsett om det är för premiärer, julfester, kundmiddagar etc, har SPG lokaler som passar för alla typer av event.

Med sina strategiska metoder gör SPG Event kundmöten eller konferenser mer meningsfulla och effektiva. Med stor erfarenhet och med tillgång till ett antal olika lokaler runtom Sverige, kan SPG skräddarsy och anpassa arrangemanget för stora som små grupper, precis som Ni vill ha det. SPG tar hand om precis så mycket Ni vill och behöver hjälp med för att Ert evenemang ska bli lyckat.

Karl Persson
” Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis SPG Events åsikter”