EVENTBYRÅ – FÖR LYCKADE FÖRETAGSEVENT

Eventbyrå – för lyckade företagsevent | SPG Event

Företagsevent i Stockholm kan vara nyckeln till lyckade kundrelationer, både ur ett internt och externt perspektiv. Men bara om de genomförs på rätt sätt, med fokus på planering, värdskap och med rätt kompetens på rätt plats.

Som arrangerande part är lätt att vilja ha ett finger med i spelet lite överallt, men det är just vid sådana tillfällen som evenemanget lätt faller platt. Helt enkelt eftersom det lätt blir för mycket att tänka på. Ett bättre upplägg är att låta en professionell aktör ta ansvar över och samordna eventets stora hållpunkter, medan du fokuserar på gästerna.

Oavsett vilken typ av företagsevent du planerar att anordna så finns det vissa element som alltid är viktiga att ta ställning till. Var ska arrangemanget äga rum någonstans, och vad för typ av servering och underhållning passar för sammanhanget? Är det en mingel- eller middagstillställning? En eventbyrå vet vilket format som passar för ditt företag och dina förutsättningar, och kan hjälpa till med bland annat följande:

Lokal

Olika evenemang och event kräver olika lokaler och mötesplatser. Klubbar och stilrena barer för företagsfesten, teatrar med sittplatser för föreläsningar och seminarium; klassiskt vackra 1800-tals byggnader för galamiddagar. Vad planerar du? Konsultera din eventbyrå för att få reda på vilken av deras olika eventlokaler i Stockholm som passar din företagsfest bäst.

Meny

Tänker du dig bara lite lättare mingelmat och bubbel i samband med ditt event? Eller lutar det snarare mot en trerätters middag? När du bestämt dig så kan du börja fundera över om de olika smårätterna kanske ska göras enligt något speciellt tema – nu under våren är det till exempel ett hett tips att bjuda på säsongens smakrika och fräscha primörer. Men du behöver naturligtvis inte själv stå för någon matlagning. Ett professionellt eventföretag samordnar både catering och servering medan du kan ägna dig helhjärtat åt kunder, partners och anställda.

Underhållning

DJ, artistframträdande, klubb och dans, eller kanske stand up? Det finns många sätt att underhålla dina gäster, men det gäller att välja ett inslag som passar just dina gäster. I vissa sammanhang kan det också vara så att just ett renodlat underhållningsinslag faktiskt inte behövs. Kontakta en extern aktör om du är osäker på vilket upplägg du ska satsa på under ditt företagsevent i Stockholm.

SPG Event erbjuder anpassar lösningarna för dig som vill skapa meningsfulla möten och kan ta ett helhetsgrepp på din eventproduktion, medan du ägnar dig åt dina kunder, partner och anställda.

Läs mer om SPG Events olika tjänster på deras webbplats.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos SPG Event.”