EVENT MANAGEMENT OCH CATERING STOCKHOLM

Event management och catering Stockholm | SPG Event

Att driva en cateringverksamhet kan visa sig vara lönsamt då allt fler väljer att anlita en cateringfirma till sina event och de flesta privata och företagsevent bjuder på någon form av mat eller tilltugg. Utöver själva maten tar cateringföretag oftast hand om allt från dukning till servering med egen serveringspersonal. Det enda du behöver göra är att bestämma vilken mat du vill få serverad på ditt event. Att anlita en cateringfirma sparar mycket tid och du kan vara säker på att får den bästa maten och service. Catering lämpar sig bra för mottagningar, bröllop, årsdagar, partyn och födelsedagar där du får maten presenterad på ett smakfullt sätt. Företagscatering erbjuder servering vid affärsmöten, konferenser och företagsfester.

Cateringföretag Stockholm

SPG Event är ett evenemangsföretag som erbjuder helhetslösningar och kan stå till tjänst med allt från nylanseringar till catering Stockholm.
Om du väljer catering från SPG Event kan du vara säker på att få den allra bästa maten då de har kontakter inom några av de bästa restaurangerna i Sverige, de erbjuder catering från krogar som Griffins Steakhouse, Supper, Berns och Niklas där stjärnkockar som bla Christian Hellberg och Niklas Ekstedt står för menyn.

Utöver utsökt catering Stockholm erbjuds förstklassig service i alla tänkbara former och SPG har stått bakom många framgångsrika event, skräddarsydda paket, konferenser, varumärkeslansering, mässor och festivaler. Företaget har gjort sig ett välrenommerat namn och är definitivt att namn värt att lägga på minnet inför nästa event.

SPG Event har varit behjälpliga att planera och organisera evenemang sedan 2007. De hanterar allt från att tillhandahålla fantastiska arenor, aptitretande mat, dekorationer, artister, belysning och musik. De utmärker sig i allt som de organiserar eftersom de har en förmåga att uppmärksamma små detaljer kring klientens önskemål, du bestämmer själv hur stor del av arrangemanget du vill lägga i deras händer.
Ett renodlat cateringföretag Stockholm erbjuder sällan helhetslösningar som att ta hand om både mat och själva arrangemanget. Att hitta ett företag som både kan erbjuda det bästa köket och som också kan skapa meningsfulla möten och arrangemang kan låta som en svår uppgift. Vi kom i kontakt med SPG Event via kongress.se där olika eventföretag finns samlade för att underlätta valet av leverantör. Vid en jämförelse av de olika eventföretagen kändes SPG som ett självklart val tack vare deras helhetskoncept och catering från förstklassiga restauranger.

Marianne Bäckström

”Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos SPG Event.”