DAGS ATT ARRANGERA FIRMAFEST? GLÖM INTE ATT BOKA UNDERHÅLLNING

Dags att arrangera firmafest? Glöm inte att boka underhållning | SPG Event

I början av ett nytt år väljer många att stärka produktiviteten in-house och arbetar hårt för bästa möjliga rivstart. Effektivt till en början, men att bara prioritera resultat utan att också se till värdet av goda relationer och motivation kan straffa sig. Slutkörda anställda som inte känner sig uppskattade eller erbjuds miljöombyten kan i förlängningen leda till sämre arbetsinsatser, vilket i sin tur drabbar just produktiviteten negativt.

Samma sak gäller också för bolagets kundrelationer. Att ta dem för givna och inte erbjuda mervärde kan nämligen undergräva vilket samarbete som helst. Något mer måste till, något som bidrar med lust och inspiration och som också stärker bilden av er verksamhet.

Ett bra sätt för dig som vill kicka igång jobbterminen med bästa möjliga energi är då att anordna exempelvis ett medryckande företagsevent i Göteborg. Sådana arrangemang kan skräddarsys på många möjliga sätt, och innehålla bland annat följande former av underhållning:

Musik

Även om det är svårt att tillfredsställa allas tycke och smak så är det ofta populärt att boka ett band eller en artist i samband med att man ska arrangera firmafest. Eller, varför inte boka en DJ och komplettera showen med snygg belysning eller visuella koncept? Förutom detta kan också musikfestivaler och andra event vara en passande lösning när du vill bjuda kunderna på en speciell upplevelse.

Stand-up

Många företag väljer att bjuda in kunder och anställda till seminarier som kan vara antingen kompetensutvecklande eller av det mer underhållande slaget. Om man vill satsa ytterligare på att roa deltagarna kan en stand-up-komiker vara det perfekta valet. Numera finns det många olika komiker att välja bland med lite olika nischer och tilltal. Men, gemensamt för de flesta av dem är att de är experter på att locka till skratt.

Aktiviteter

Ett sätt att förbättra relationerna bland de anställda är att göra dem till aktiva delar av företagsfesten. Låta dem ta plats bakom baren och lära sig blanda drinkar, eller bjuda in till karaoke där de får utrymme att underhålla varandra och bjuda på sig själva. Aktiviteter av det här slaget bidrar till en mer avslappnad personalstyrka som också lär känna varandra på nya sätt.

Ett företagsevent bidrar till att jobbterminen drar igång på bästa möjliga sätt, med en motiverad personalstyrka och stärkta kundrelationer. Oavsett hur du vill lägga upp ditt arrangemang så kan SPG Event hjälpa dig med att skräddarsy en lösning som passar ditt företags behov, eller med att hyra festlokal i Göteborg. Kontakta dem redan idag!

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos SPG Event.”