Case: Tomorrow's Trädgård

Tomorrow’s Trädgård

Ett initiativ av The Absolut Company som genomförs under Almedalsveckan

Tomorrow’s Table är ett initiativ av The Absolut Company för att belysa Sveriges roll som ett kreativt land fyllt med entreprenörer, innovatörer och företagare samt att visa upp Sverige som en ledande mat- och dryckesnation.

Under Almedalsveckan 2018 togs konceptet vidare till Almedalsveckan där man bjöd in till Tomorrow’s Trädgård – här samlades bland annat Svenska Kocklandslaget, föreläsare, debattörer och tänkare för att diskutera möjligheterna och utmaningarna för den svenska landsbygden genom framåtblickande satsningar inom livsmedel och ny teknologi.

Under dagarna bjöds det in till stängda rundabordet-samtalsluncher, öppna seminarier och diskussioner samt middagar för särskilt inbjudna.

Vårt uppdrag

Som huvudansvarig eventpartner var vårt ansvar och uppdrag att säkerställa en fungerande och härlig eventyta med toppservice och fläckfritt fungerande logistik och känsla. Vi jobbade tillsammans med kommunikations- och strategibyråer, sommelierer och kockar för att få en genomgående känsla på hela tillställningen där syfte och tema genomsyrade alla delar av evenemanget – från formuleringen i pressmeddelande, talaren på scenen, tekniken som nyttjades, möblemang och flexibilitet på platsen, cocktailen i glasen, lokalproducerade produkter och en service av toppkvalitet.

Tack till fotografen Carl Lemon för fantastiska bilder!