Case: Telenor CAD - konferens och galamiddag

Telenors årliga inspirationsdag och kickoff – CAD

Bakgrund
Varje år bjuder Telenor in sina säljare och kundservice till en inspirationsdag och kickoff, för att höja motivationen inför det kommande året samt knyta starkare band mellan de olika kanalerna i bolaget.
Man vill med hjälp av eventet erbjuda de rätta verktygen för att kunna utveckla sitt arbete, bygga starka team och sprida glädje hos sina medarbetare. Men även för att hylla de starkaste prestationerna under året.

Telenor CAD

Vårt uppdrag
SPG Event fick i uppdrag att utefter bolagets värdeord och önskemål – sätta ihop ett skräddarsytt koncept för eventet.
Vi tog bland annat fram location, koncept, underhållning, filmproduktioner, aktiviteter och föreläsningar. Allt med en röd tråd med fokus på detaljerna.

SPG Event jobbade även fram en skräddarsydd tonalitet och kommunikation i allt från inbjudningar till språk och effekter, för att förbereda men även förtydliga konceptet för gästerna.

Tillställningen hölls i en kombination av China och Berns, där den underjordiska gången smyckades i tema för att knyta ihop de olika husen och skapa en gemensam genomgående känsla utan avbrott.

Gästerna aktiviterades under pauser genom bland annat en mässa av underleverantörer och samarbetspartners. Detta tillsammans med goda mat och dryckesupplevelser som var ett fokus under hela dagen.
Målet var att aldrig låta gästerna gå rastlösa eller stanna upp under dagen, utan jobba med olika nivåer av moment som medförde energi och nyfikenhet.