Case: J BIL - konferens- och teambuildingresa

J BILs konferens- och teambuildingresa 2019

J BIL är ett bilföretag med 4 anläggningar runt om Stockholmsområdet. Det är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Företaget jobbar efter sina kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik och lyfter vikten av att besluten inom bolaget fattas av den som har kunskapen, oavsett rang eller titel, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

J BIL

Vårt uppdrag

För att ge extra uppskattning till sina anställda ville J BIL slå ihop sin årliga kickoff/uppstartskonferens med en resa och möjlighet till teambuilding på annan ort.

Att knyta djupare kontakter inom företaget och stärka sammansvetsningen mellan kollegor och avdelningar gynnar både individen och företaget. Att ha alla kollegor samlade på annan ort under en period kan underlätta för att få ut det mesta av sin kick off och SPG Event föreslog därför en kick off-resa till magiska Prag.

Prag som destination har något att erbjuda de flesta grupper, och här blandades resandet med konferens, teambuildingaktivitet på stan i vintersolen och galamiddag för att hylla de anställda inom bolaget som utmärkt sig lite extra under det gångna året.

SPG Event paketerade och skräddarsydde hela resan för strax över 100 gäster och ansvarade för alla delar. Vi ansvarade från allt från packlistan som skickades till alla gäster inför resan, flyg- och transporter, boende, konferens- och eventlokaler, utrustning, teambuildingaktivitet anpassat efter företagets anställda och staden. Samt självklart även ett genomgående värdskap och säkerställande av en röd tråd genom hela tillställningen – från start till slut, både i koncept och känsla.

Målet var att både ge kund och dess anställda möjlighet och tid för interna briefings, men främst att hjälpa till att ytterligare stärka sammanhållningen och teamkänslan inom bolaget.