BOR DU PÅ SVERIGES FRAMSIDA? VÄLJ EN EVENTBYRÅ I GÖTEBORG SOM HJÄLPER DIG NÅ NYA NIVÅER

Bor du på sveriges framsida? Välj en eventbyrå i Göteborg som hjälper dig nå nya nivåer | SPG Event

Vad har du för planer? Vad behöver du hjälp med? Varje vecka året runt genomförs modevisningar, produktlanseringar och utställningar som har planerats i detalj och som brukar bli uppskattade och framgångsrika. Alla följer en röd tråd och är skapade genom engagemang och kreativitet. På vilket sätt ska du göra intryck? Vem vill du påverka? Om du värnar om dina kollegor eller anställda kan en professionellt planerad sammankomst ge mycket som får betydelse när ni är tillbaka i vardagen. Ta först reda på vilka behoven är och vilket syfte du har med satsningen, så har du tagit det första viktiga steget mot ett företagsevent i Göteborg som det kommer att talas om länge. Det spelar ingen roll om ni är en liten eller stor grupp, om ni vill sköta delar av arrangemanget själva, eller lämna över allting till en erfaren och kunnig partner. Men utmana gärna och gör dig beredd på ett åk som blir både givande, överraskande och kul.

Steget efter redan från början

Ibland känner man att allting redan är gjort. De vilda idéerna visar sig vara rätt tama och överraskningarna är plötsligt skåpmat. Men misströsta icke, du är i gott sällskap. Ingen kan vara expert på allt. Börja med att peka mot målet och förvänta dig det bästa. Du har tillgång till ett fantastiskt nätverk av kockar, artister, lokaler och experter på stajling, ljus, ljud och dekor. Det du kan hjälpa till med är att ange syftet och målet för sammankomsten och berätta om de som ska vara med. Hur vill du att deltagarna ska uppleva den här gemensamma stunden? Vad ska de minnas efteråt? Vilka effekter hoppas du det ger ditt företag, ditt varumärke eller får för din försäljning?

Vad blir det för mat

Det finns tillfällen där det mesta är klart. Du kanske brukar koppla egna arrangemang till Gothenburg Horse Show, West Pride eller Göteborgsvarvet. De är fantastiska återkommande händelser i Västkustens huvudstad och det är ofta helt rätt att hänga på dem. I många fall kan du skruva på det här med mat och dryck, så du sticker ut och gör intryck med din profilerade stil. Det kan vara helt avgörande att samarbeta med en utvecklingsinriktad och erfaren företagscatering som hjälper till med pricken över i. Det är bara att säga till!

Avbrott i vardagen

Om du är ansvarig för en arbetsgrupp, ett projekt eller ett företag så kan det ibland fungera att vara lite wild and crazy. Visa omtanke och engagemang med en överraskning för kollegor, under eller anställda! Du har koll på förändringar, nya uppdrag eller utmaningar. Fundera på vad som skulle betyda något för dem. Något som styr in alla i rätt riktning, eller som förklarar varför saker måste förändras. Det behöver inte bli krångligt eller kännas konstigt. Våga prova något nytt – men prata först med en eventbyrå i Göteborg om upplägg, praktiska detaljer och inriktning. Du kan komma långt med en båttur till Marstrand, julmarknaden på Liseberg eller en picknick i Slottsskogen.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos SPG Event.”