BOKA EXKLUSIVA LOKALER FÖR EVENT OCH MÖTEN!

Boka exklusiva lokaler för event och möten! | SPG Event

Ska du hålla en stor fest, eller kanske anordna en kick-off med företaget? I Stockholm och Göteborg hittar du festliga lokaler, bankettsalar, konferenssalar och möteslokaler som du kan boka för olika typer av event som fester, utställningar, uppträdanden eller affärsmöten. Dessa lokaler kan bokas av både privata sällskap eller företag. Några av de populära lokaler du kan hitta i Stockholm och Göteborg är:

 1. Sturecompagniet
 2. Gamla Riksarkivet
 3. Le Bon Palais
 4. Ambassadeur
 5. Hell’s Kitchen
 6. The Wall
 7. Berns
 8. Cabaret
 9. China Teatern
 10. Norra Latin
 11. Folkets hus
 12. Humlan
 13. Spy Bar
 14. Gården
 15. Hillenberg
 16. Push
 17. Gutekällaren
 18. Konditoriet
 19. Backstage

Alla dessa spännande lokaler kan bokas smidigt och enkelt i nöjes- eller affärssyften genom eventplaneraren SPG Event. De har tillgång till eftertraktade fest- och möteslokaler i Stockholm och Göteborg. Till SPG kan du vända dig för att få hjälp med allt från idé och planering till själva genomförandet av ditt event.

När du planerar ett event av något slag handlar det om att tillfredsställa gäster och deltagare och ge dem en minnesvärd dag. SPG har stor erfarenhet av att planera och genomföra allt från stora premiärer till mindre privata firanden. Med vetskap om att varje möte återspeglar ditt varumärke, bokar de möteslokaler på Stureplan till Avenyn som garanterat imponerar på deltagarna. SPG kan även hjälpa till med att ordna catering, boka kända kockar samt har genom deras breda kontaktnät tillgång till några av Sveriges mest spännande artister, underhållare och DJ:s.

Innan du bokar dina möteslokaler finns det några saker du bör ha klart för dig. Du måste till exempel ha koll på hur många deltagare mötet kommer att ha, om du behöver ha tillgång till internetuppkoppling, om det kommer att behövas extra utrustning som ljud- och ljusteknik samt om uppträdanden kommer att hållas och du behöver en scen. Du bör även fundera på om, och i så fall vilken typ av mat du vill servera under mötet. När du har dina krav och behov klart för dig kan du enkelt kontakta SPG Event för att få hjälp med att välja en passande lokal som uppfyller dina önskemål.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos SPG Event.”