BELÖNA DITT TEAM – ARRANGERA FÖRETAGSFEST

Belöna ditt team – arrangera företagsfest | SPG Event

Det behövs ingen särskild anledning för att anordna en fest, det går att fira vad som helst idag. Detta är något som även företag alltmer tar fasta på. Företagsfester av olika slag anordnas under hela året och är ett bra sätt att skapa sammanhållning i företaget. Det kan också vara ett sätt att tacka av någon som går i pension till exempel.

Många företag firar framgång med en fest för att visa att alla i företaget har varit delaktiga i företagets tillväxt eller framsteg. Det gör att alla anställda känner sig viktiga och uppmuntrar dem till fortsatt arbete. Men en fest behöver inte vara dyr för att vara lyckad. Beroende på storleken på festen eller företaget kan man välja enkla lösningar som en picknick på sommaren eller mingel på kontoret. Vill man göra en större satsning finns det många olika lokaler där man kan hålla en företagsfest i Göteborg eller i andra städer.

Att arrangera företagsfest kan också vara ett sätt att tillföra mer energi åt arbetslaget och bli ett välbehövligt avbrott i vardagen och från de vanliga arbetsuppgifterna. Att en företagsfest är något positivt för hela företaget kan nog konstateras så här långt, men att arrangera en sådan fest är inte alltid gjort i en handvändning. Att arrangera företagsfest är ett tidskrävande arbete som kräver att man håller koll på allt från bokning av lokal, catering, underhållning, ljud med mera. Att klara av detta samtidigt som man har sina ordinarie arbetsuppgifter att ta hand om blir ofta en svår uppgift som inte alltid ger ett bra resultat varken för det ena eller andra.

Ett sätt att ta i tu med problemet är att anlita ett eventföretag istället för att sköta alla förberedelser själv. Det finns flera företag i eventbranschen som erbjuder tjänster som underlättar arbetet för den som vill arrangera en fest. Ett av dem är SPG Event som är en del av den största nöjeskoncernen i Sverige – Stureplansgruppen. De har gedigen erfarenhet av att arrangera företagsfest i Göteborg såväl som i andra städer.

Oavsett om man bara vill ha hjälp med att hitta och boka en bra lokal för sin fest eller om man vill överlåta hela ansvaret för att arrangera företagsfest verkar SPG Event vara ett företag att lita på. Under de år de varit verksamma har de genomfört allt från storslagna event för flera hundra besökare till mindre sammankomster.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos SPG Event.”