ATT TÄNKA PÅ INFÖR JULFESTEN

 

Det finns mycket som man behöver tänka på när man planerar inför en julfest Stockholm. Det finns många eventföretag som har specialiserat sig på julbord, julluncher eller andra upplevelser. Men de flesta föredrar ett intimt julfirande hemma, så det är bra att veta precis hur man ska lägga upp ett firande själv. Om du har ett julfirande hemma kan du bjuda in släkt och vänner och göra det till en riktigt mysig tillställning. Oavsett om det är en jullunch eller ett traditionellt julbord finns det vissa saker du behöver tänka på innan du sätter igång.

Dekoration

Juldekorationer finns i olika former och färger. Man kan till exempel välja ett tema för julfesten och dekorera efter det. Det lyfter festen och gör upplevelsen bättre och stämningen högre. Vill man så dekorerar man traditionellt med rött, grönt, guld och glitter.

Ljus

Ljus är lika viktigt som inredningen. Om du har en julfest Stockholm finns det massor av olika alternativ när det gäller att dekorera med ljus och olika ljusdekorationer finns att hitta i de flesta butiker som säljer julartiklar. Ljus hör inte bara hemma inomhus utan även utomhus där det lyser upp i vintermörkret. Det ger ett glittrande sken kring din fest och är inbjudande från det att gästerna anländer.

Maten

Om du tänker anordna ett julbord i Stockholm så måste du lägga ner massor av tid på att få till maten som är en central del i ett julbord.  Om du inte vet vad du ska bjuda på så kan du alltid satsa på det traditionella. På internet finns det massor av inspiration och recept både när det gäller traditionellt julbord och nya experimentella varianter.

Vill man inte göra allt detta själv erbjuder SPG Event fantastiska julbord i mysiga lokaler där de skapar en härlig julstämning som nästan känns som hemma. I julstressen kan det vara skönt att sitta ner i lugn och ro utan att tänka på vare sig dekoration, mat eller disk, utan bara vara med sina nära och kära.

Peter Olsson

”Författarens åsikter är helt sina egna och kanske därför inte speglar åsikterna hos SPG Event.”