3 TIPS INFÖR DITT FÖRETAGSEVENT I GÖTEBORG

3 tips inför ditt företagsevent i Göteborg | SPG Event

Dina kunder är navet i din verksamhet. Därför är det också viktigt att relationen med dem är bra och stark. För att göra det klart för dina kunder att de är betydelsefulla, och att du vill satsa på ert samarbete så kan det vara ett bra alternativ att bjuda in dem till ett företagsevent i Göteborg eller andra städer.

Du kan kombinera en konferens, teambuilding eller en produktlansering för anställda och kunder med underhållande upplevelser och inslag, där alla medverkande får möjlighet att lära känna varandra på nya sätt. Genom en sådan satsning stärker du verksamheten både internt och externt, vilket i förlängningen också leder vidare till en utvecklad lojalitet. Men, vad ska du då tänka på när du anlitar ett eventföretag?

Undersök referenser & samarbeten

Genom att titta närmare på vilka företag och kunder som eventföretaget arbetat med tidigare kan du få en tydligare bild av deras professionella spännvidd och kompetens. Ta också kontakt med företag som anges som referenser och fråga om deras upplevelse av de genomförda eventen. Ofta står referensinformation angiven på bolagets webbplats, om inte så brukar det vara enkelt att kontakta eventföretagen själva och be om relevanta uppgifter.

Granska tjänsteutbudet

Vissa företag som arbetar med att arrangera event fokuserar på konferenser och förmedling av möteslokaler. Andra erbjuder betydligt bredare tjänstekataloger. Titta igenom det aktuella utbudet och fråga dig vad du har behov och vilken form av inriktning som skulle gynna ditt företag och dina kunder mest. 

Förklara ditt syfte

När du väl har valt ett företag att samarbeta med inför ett event är det viktigt att du redan i ett tidigt skede är tydlig med vad du vill uppnå. Förklara vad eventet går ut på, vilka som ska delta och varför. Bara genom att veta dina förutsättningar kan eventföretaget ta fram den bästa lösningen för just dina behov. Naturligtvis måste du också förmedla rent praktiska behov, som mat, catering, övernattningsmöjligheter, antal gäster och liknande.

Du som planerar att anlita en eventbyrå i Stockholm kan kontakta SPG Event. De kan hjälpa dig med alltifrån catering till varumärkesaktivering och skräddarsyr alltid lösningen för dina och kundernas behov. Mer information hittar du alltid på deras webbplats. 

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos SPG Event.”