3 TIPS FÖR DIG SOM PLANERAR ATT BOKA KONFERENSANLÄGGNING I STOCKHOLM

3 tips för dig som planerar att boka konferensanläggning i Stockholm | SPG Event

Efter en lång jobbtermin är dina anställda väl värda lite uppskattning. Passa på och knyt ihop säcken under en sommarkonferens. Ett sådant event är perfekt för företag som både vill hinna med att utvärdera säsongens olika projekt och stärka de anställda med olika aktiviteter.

Teamevent är ett bra sätt för anställda att lära känna varandra, men passar också för personalgrupper som behöver ett miljöombyte och som vill få en chans att sammanfatta arbetet inför semestern. När konferensens möten är avklarade så finns det sedan många möjligheter att skapa fler mervärden, exempelvis i form av middagsbjudningar, motiverande föreläsningar, konserter eller kickoff-aktiviteter.

Vilken form av lokaler och konferensanläggning i Stockholm som passar er konferens bäst beror helt på vilken typ av aktiviteter som planerats in. Tänk även på följande:

Antal gäster

Hur många har bjudits in till konferensen? Är det bara ett eller ett par team, en hel avdelning eller alla inom företaget? Detta är helt avgörande för vilken typ av konferensanläggning du bör välja, så gå noggrant igenom gästlistan innan du bokar lokaler.

Övernattning

Kommer konferensdeltagarna långväga ifrån eller är det fråga om ett närliggande och lokalt arrangemang? Undersök behovet av sovplatser och välj vid behov en anläggning eller plats som också passar när du önskar hyra möteslokaler och matservering.

Mat och dryck

Mat och dryck är en viktig del av ett lyckat konferensevent så tänk på att boka lokaler med bra servering och meny. Om du istället föredrar att arrangera ditt event i egna lokaler så finns det alltid möjlighet att anlita högklassig catering för era specifika behov. Nu inför sommaren finns det många fräscha råvaror att skapa smakrika menyer av.

Intresserad av att sy ihop ett givande företags- och konferensevent inför sommaren? Kontakta SPG Event. De är en eventbyrå i Stockholm som är specialiserade på helhetslösningar för olika typer av event och hanterar till exempel unik visuell utformning, mat och dryck, underhållning med artister eller DJ. De har också ett stort och exklusivt utbud av eventlokaler som också passar som konferensanläggning.

SPG Event erbjuder också tjänster och eventlösningar för dig som vill stärka banden till kunder och partners. Skräddarsydda VIP- och företagspaketeringar är då ett passande alternativ som enkelt också kan kombineras med konferens och möten.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos SPG Event.”