Fortsätt till innehåll
DJ-båset på Backstage anordnad av SPG Event - Starclub Heineken
Överträffa dina gästers
förväntningar

Eventproduktion

Vi älskar starka upplevelser och tror att din målgrupp uppskattar engagerande evenemang med inspirerande innehåll. Sedan starten 2007 erbjuder vi ett fullt spektra av tjänster inom eventproduktion – med allt från design och dekor till ljus, ljud, idé och koncept samt visuella effekter. Dessutom arbetar vi med Sveriges bästa eventlokaler och cateringleverantörer och med flera aktörer inom marknadsföring och PR.

Vi strävar alltid efter att överträffa dina och dina gästers förväntningar. För att lyckas med detta lutar vi oss mot vår erfarenhet och vårt kontaktnät av expertis inom alla tänkbara områden. Allt för att ständigt leverera bästa möjliga event – innan deadline och inom budget.

Vare sig det handlar om stora galor, konferenser, banketter eller företagsmingel, fyller vi ditt event med relevant innehåll och gör det omtalat. Ingenting är omöjligt för SPG Events kreativa team – vi har genom åren specialbyggt åtskilliga eventlösningar, både i våra egna lokaler och ute på mässor och festivaler. Alltid med optimal teknisk precision och uppskattade resultat.

Vi tror mycket på att korsbefrukta olika marknadsaktiviteter och finns alltid till hands om du vill koppla samman ditt event med en pågående kampanj, eller kanske skapa ett nytt upplevelsekoncept kring en produkt, tjänst eller sommarfest. Oavsett vad så är vi er partner, i en del av ett event eller genom en hel process från idé och planering till utförande och efterarbete.

Eventproduktion tjänster för företag - SPG Event
Tillbaka till toppen