Fortsätt till innehåll

Om oss

Stureplansgruppen Event grundades 2007 och är en del av upplevelsekoncernen Stureplansgruppen, Sveriges största nöjeskoncern. Stureplansgruppen bedriver verksamhet inom restaurang-, nöjes-, kongress-, contract catering-, hotell- och upplevelseindustrin.

Välkommen till Stureplansgruppen Event. Vi erbjuder effektiva lösningar för dig som vill skapa meningsfulla möten. Vare sig syftet med ditt event är att bjuda in till en uppmärksammad lansering, premiär eller firmafest har vi resurserna som krävs för ett lyckat genomförande.

Tack vare Stureplansgruppens breda utbud av attraktiva nöjes- och möteslokaler, från Stureplan till Avenyn, kan vi ge dig tillträde utan krångliga mellanhänder. Och genom en snabbfotad, kreativ organisation har vi förmågan att uppfylla högsta servicekrav för såväl mindre sällskap som större grupper.

Låt oss ta hand om hela eller utvalda delar av ditt evenemang nästa gång du vill göra intryck i Sverige eller internationellt. Visuell utformning; mat och dryck; underhållning med artister eller DJ:s – vi ger allt för att förverkliga just dina önskemål.

Tillbaka till toppen