Fortsätt till innehåll
SPG Event - Fransk Cafekultur på Konditoriet
Välkommen till
Konditoriet

Detaljer

Adress
Sturegallerian
Stockholm
Kapacitet
70 personer sittande middag
150 personer mingel
Kontakt
08-545 020 00

Om Konditoriet

Mitt i storstadsvimlet inne i Sturegallerian ligger charmiga Konditoriet. Konditoriet startade 2013 som en klassisk kaffeservering med vitt kaffeporslin, välbryggt kaffe i kanna, kardemummabullar och småkakor på faten – men också med kärleken till den franska cafékulturen med viner på glas.

Lokalerna ligger i det gamla nöjespalatset Fenix som stod färdigt 1912. Stilen är gustaviansk där tak och väggar är rikt utsmyckade med gulddekor, sidentapeter och exceptionella kristallkronor. Den sobra miljön och den finstämda atmosfär som råder här har varje år bidragit till att öka antalet bokningar av konditorilokalen.

Konditoriet passar perfekt för frukostmöten, men denna tillflykt är så mycket mer än bara ett konditori. Här råder en stark bistrokänsla där materialval såsom mässing, trä och marmor bjuder in till en klassisk atmosfär som lämpar sig för slutna middagar, konferenser eller fester. Konditoriet är också beläget vägg-i-vägg med Sturecompagniet, vilket gör att en middag här går att kombinera med ett nattklubbsbesök på en av Sveriges främsta nöjesinstitutioner.

Tillbaka till toppen