Fortsätt till innehåll
SPG Event - Baren på Hillenberg
Välkommen till Hillenberg

Detaljer

Adress
Humlegårdsgatan 14
Stockholm
Kapacitet
120 personer mingel
Kontakt
08-519 421 53

Om Hillenberg

På restaurang Hillenberg möts man av en generös men okomplicerad atmosfär där helhetsupplevelsen känns såväl tidlös som genuint personlig.

Maten håller en hög ambitionsnivå, utan att krångla till det. I köket styr Karl Ljung – Årets kock 1999 och en starkt bidragande anledning till att Stureplansgruppens restauranger håller absolut toppklass. ”Vi vill ge våra gäster en generös upplevelse och ett personligt bemötande i en härlig och avslappnad atmosfär. Vi vill kort och gott göra en riktigt bra krog”, säger Karl Ljung.

På menyn brukar europeisk mat med skandinaviska influenser ligga Hillenberg varmt om hjärtat, men då och då sneglas det även åt andra håll i världen. Hillenberg har även möjlighet att erbjuda en egen avgränsad del som passar perfekt för middagar, frukostmöten, produktlanseringar eller kanske en mer intim after work med kollegorna.

På Hillenberg finns kort och gott utomordentliga möjligheter för flera typer av tillställningar – i en varm och inbjudande miljö som inte gör någon besviken.


Tillbaka till toppen