Fortsätt till innehåll
Backstage Nattklubb i Göteborg - SPG Event
Välkommen till Backstage

Detaljer

Adress
Kungsparken 1
Göteborg
Kapacitet
60 personer sittande middag
600 personer mingel
Kontakt
08-545 020 00

Om Backstage

På Stora Teatern, ett stenkast från nöjesstråket Avenyn i Göteborg, har stadens inneklientel roat sig sedan 1859. Fokus i interiören ligger mot det genuint klassiska med koppar, marmor och trä i samspel samt 17 meter i takhöjd. Samtidigt finner du en modern tvist i varsamt renoverade lokaler. Atmosfären är utan tvekan omfamnande och familjärt avslappnad – ett tidlöst vattenhål för medvetna kosmopolitiska gäster.

I denna anrika lokal har Stureplansgruppen uppdraget som servicepartner. Detta innebär att vi tillhandahåller mat, dryck och personal i anslutning till de scen- och klubbevenemang som drivs av Göteborgs kulturförvaltning samtidigt som vi också agerar partner för event arrangerade i privat regi.

Stureplansgruppen driver också klubben Backstage med Göteborgs största och kanske lummigaste uteservering samt med den storslagna teatersalongen som fond till nattklubbens innerdel. Med en kapacitet på runt 1000 gäster är Backstage ett givet val för större event i Göteborg, men det går lika bra att anordna mindre företagsmingel då vi även kan erbjuda den oändligt vackra kristallfoajén, Kristallen.

Vilket event du än vill skapa för dina gäster på denna grönskande mötesplats ordnar SPG Event med mat, dryck och flexibla lokaler.


Tillbaka till toppen