Fortsätt till innehåll
Plockmat på Ambassadeur anordnad av SPG Event
Välkommen till
Ambassadeur

Detaljer

Adress
Kungsgatan 18
Stockholm
Kapacitet
240 personer sittande middag
700 personer mingel
Kontakt
08-545 020 00

Om Ambassadeur

Mitt på Kungsgatan i centrala Stockholm ligger Ambassadeur. Här pulserar varje helg Stockholms nattliv till elektroniska toner och visuella effekter under episka klubbnätter. Ofta med världskända dj-bokningar på stora scenen ackompanjerade av ett högteknologiskt ljud- och ljussystem.

Förutom att vara en av de mest centralt belägna eventlokalerna är Ambassadeur också en av våra absolut största. Under ett och samma tak ryms tre olika rum samt en mångfald av barer och dansgolv. Dessa kan användas var och en för sig eller i kombination med varandra, vilket ger en enastående flexibilitet för olika typer av arrangemang.

Den enskilt största ytan är Vita rummet som stoltserar med en stor 360 °-bar. Ambassadeur rymmer sammantaget 900 personer och den anpassningsbara planlösningen erbjuder stor potential när det kommer till att bygga upp karaktäristiska och exklusiva miljöer lämpade för olika event. Bara ett stenkast från Stureplan finns därmed möjligheten att arrangera häpnadsväckande upplevelser i ett gigantiskt nöjesresidens!

Klicka här för ritning
Tillbaka till toppen