Fortsätt till innehåll
Årets Kock - event anordnat av SPG Event
Eventproduktion

Nattklubb Årets Kock

Bakgrund

Årets Kock är Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling och det officiella svenska mästerskapet i professionell matlagning. Vinnaren blir svensk mästare och erövrar därmed titeln Årets Kock. Dessutom tilldelas denne Gastronomiska Akademins Mejerimedalj samt en inspirerande matlagningsresa till ett gastronomiskt land.

Uppdrag

SPG Event fick äran att utveckla och presentera Spendrups Nattklubb som är efterfesten till Årets kock. Vår uppgift var att leverera en helkväll i lokalen Estrad på Svenska Mässan för de 1000 gäster som deltog på banketten i samband med Årets Kock. Utöver bankettgästerna ansvarade vi även för att bjuda in utvalda krögare och relevant branschfolk.

Resultat

Vår huvudsakliga utmaning bestod i att förvandla en enkel frukostmatsal till en fullt fungerande nattklubb med visuella effekter och tillhörande VIP-lounge. Då det endast fanns en befintlig bar i lokalen fick vi bygga och branda flertalet ytterligare barer som komplement. För de visuella uttrycken skapade vi högteknologiska bildlösningar med hjälp av led-skärmar och rörligt ljus genom kreativa trosskonstruktioner.

Totalt besökte 1200 gäster Spendrups Nattklubb och resultatet blev fantastiskt bra. Glada människor, härlig underhållning och mycket folk på dansgolvet. Barerna blev snyggt utformade och VIP-loungen kändes riktigt exklusiv. Alla bitar föll verkligen på plats och sponsorerna var mer än nöjda.

Tillbaka till toppen