Fortsätt till innehåll
SPG Event anordnad för Creuna digitalbyrå
Eventproduktion och catering

Creuna

Creuna är Nordens ledande digitala byrå och skapar digitala lösningar i världsklass genom att kombinera strategi, design och teknik. Som fullservice-byrå stödjer Creuna sina kunder genom deras projekt från tidiga strategiska frågeställningar till lanseringar av färdiga lösningar och marknadsföring. På företaget arbetar mer än 350 personer, däribland strateger, analytiker, utvecklare, kommunikatörer och designers med en gemensam passion för digital kommunikation och förståelse för skapandet av nya möjligheter för Creunas kunder.

Bakgrund

Varje år bjuder Creuna in sina kunder, medarbetare och samarbetspartners till årets största julfest. Detta årliga arrangemang är otroligt efterlängtad och har blivit något av en “snackis” i branschen. SPG Event är mycket stolta över att få vara med och ta fram ett förlag till denna storslagna fest.

Uppdrag

Creuna önskade en 60-tals “Mad men” inspirerad tillställning och SPG Events målsättning var att föra tillbaka gästerna till 60-talets New York. Med tidstypisk dekor, ljussättning och installationer sveptes gästerna i den mäktiga glamourösa guldåldern för reklamen och byråerna. SPG Event som har god erfarenhet av att ta festen dit kunden önskar, anlitades av Creuna för att ta helhetsansvaret över årets julfest. 

Som helhetsleverantör skötte vi kringliggande administration och estetik som dekor, teknik och bemanning inklusive serveringspersonal och vakter.

Som underhållning bokade vi in det populära och fenomenalt skickliga bandet PATATA & Freddy King, som satte den perfekta tonen på scen med sin sköna musik.

 Vi stod även för en omfattande catering där en av våra mest betrodda samarbetspartners, Griffins’ Steakhouse, bjöd på sina lekfulla och otroligt välsmakande burgare. Griffins’, som drivs av krögaren Christian Hellberg, satsar på att vara folkets krog med den perfekta mixen av lättsamt sinnelag och utsökt mat. Detta gör att deras varumärke är lätt att använda som matleverantör i en mängd olika fest- och eventsammanhang.

Resultat

Som vanligt arbetade SPG Event tätt tillsammans med uppdragsgivaren Creuna hela vägen från idé till handling och efterarbete, allt för att skapa den perfekta festen. Resultatet blev ett böljande dansgolv med ett stort gäng nöjda och glada gäster!

Tillbaka till toppen