Fortsätt till innehåll
Summerburstfestival - SPG Event
Hospitality

Corporate Summerburst

Summerburst startade 2011 och är idag Nordens största festival inom elektronisk dansmusik. Festivalen lockar varje år över hundratusen besökare under två dagar i Göteborg och två dagar i Stockholm.

SPG Event fick i uppdrag av Summerburst att skapa ett hospitality-paket, riktat mot företag och till en målgrupp som inte tidigare besökt festivalen, men som antagligen  skulle ha ett stort intresse av att uppleva den. Vår research visade att eftersom Summerburst är en premiumfestival måste paketeringen av hospitality-paketet hålla extremt hög kvalitet, där gästerna känner att de verkligen får uppleva något extraordinärt.

I detta premiumpaket ingick därför en egen VIP-ingång till festivalen med direktanslutning till den alldeles egna VIP-läktaren. Här fick gästerna festivalens bästa platser med fri sikt direkt mot scenen, regnskydd, garderob och egna toaletter. Dessutom tog vi fram en specialdesignad bar och bjöd våra gäster på en välsmakande asiatisk buffé från den ansedda restaurangen vRÅ.

Dessa unika och väl genomarbetade premiumfeatures tillsammans med musik i världsklass, skapade ett oemotståndligt hospitality-paket. Totalt tog vi hand om närmare 1000 hospitality-gäster under festivalens fyra dagar och kundnöjdheten lät inte vänta på sig – alla gäster var överens om att det var den ultimata festivalupplevelsen.

Tillbaka till toppen