Fortsätt till innehåll

Blogg

Tips för dig som vill arrangera kick off utomlands

En kickoff kan göra stor skillnad. Här kan nya medarbetare komma in i gänget och personalteamet kan svetsas samman. Det finns dock många saker att tänka på när det kommer till kickoff-event och konferenser. Här följer flera tips för att lyckas med just din kickoff, även om du överväger att arrangera den utomlands.

Hemligheten bakom ett lyckat företagsevent

Ett event kan se ut på många olika sätt. Det kan vara en produktlansering, en modevisning, en kickoff för den egna personalen eller en föreläsningsdag där gästerna kan mingla efteråt. Allt beror på vilka idéer, behov och krav du och ditt företag har. Här finns några samlade tips som hjälper dig få till ett lyckat […]

Sportbar, frukost, cava-mingel eller boksläpp? Här hittar du tips om bra företagscatering

Det finns stunder i livet då du vill att det ska lyfta lite extra. Det kan vara vid högtidliga tillfällen, när du vill imponera eller helt enkelt bara behöver ha det allra bästa! Kanske finns en koppling till en festival, ett sportevenemang eller en högtid. Utbudet är digert, och skalan går från intim gourmetstund till […]

Eventbyrå – för lyckade företagsevent

Företagsevent i Stockholm kan vara nyckeln till lyckade kundrelationer, både ur ett internt och externt perspektiv. Men bara om de genomförs på rätt sätt, med fokus på planering, värdskap och med rätt kompetens på rätt plats.

3 tips i samarbetet med en eventbyrå i Stockholm

Den stora fördelen med att anlita en eventbyrå i Stockholm är att den ansvarige projektledaren kan ta ett brett helhetsgrepp på eventet. Oavsett om det är fråga om konferenser, företagsfester, kick-offer eller lanseringar så behöver du inte engagera dig under förberedelserna av arrangemanget – om du inte själv vill.

Tillbaka till toppen